Sunday, February 25, 2024
HemTennisCarlos Alcaraz misslyckades med att svara på viktiga damtennisfrågor gör WTA-peer upprörd

Carlos Alcaraz misslyckades med att svara på viktiga damtennisfrågor gör WTA-peer upprörd

Grand Slams är evenemang som alltid tjänar minnesvärda ögonblick. En av de mest minnesvärda ögonblicken i det pågående Australian Open kom efter den fjärde omgången. Det såg Carlos Alcaraz mumla när han kämpade för att komma ihåg namnet på en WTA-spelare. Sättet han agerade när han ställdes med WTA-frågan slutade med att bli ett lustigt ögonblick för vissa, men det slutade med att irritera många.

Fansen delade sin egen twist på videon och gjorde händelsen till ett meme. Ett fans meme nådde Donna Vekicsom gillade twisten på videon av Alcaraz.

Donna Vekic gillar en fan-tweet av Carlos Alcaraz

Efter att han vunnit mot Miomir Kecmanović i den fjärde omgången pratade Alcaraz med Jim Courier innan han packade sina väskor för att förbereda sig för pressningen efter matchen. Courier frågade Alcaraz om han tittade på tennis på fritiden, och spanjoren svarade jakande. Han pratade sedan om de ATP-spelare han tittade mest på. Courier frågade honom sedan om hans favoriter i WTA.

Spanjoren var rosa kinder eftersom han inte kunde namnge sin favoritspelare från damtennis. Han sa: “Nå, ja! Jag tittar också på WTA. Jag menar, när jag kan, så klart! Jag menar när jag slår på TV:n, om det är WTA, ATP, vad som helst, jag gillar att titta på.”

pic.twitter.com/AeGusLp7bW

— cris (@sinnerap0va) 25 januari 2024

En tennisfan fann sig inte imponerad av hans ord och delade videon igen, med texten “för en dollar, nämn en kvinna”. Deras reaktion fick många till inlägget, inklusive Donna Vekic, som också gillade inlägget.

Medan Carlos Alcaraz fann tungan halka för att namnge spelare på plats, har han pratat om en WTA-legend han beundrar än i dag.

Läs mer – “Calm the F**K Down” – Carlos Alcaraz-hatare smällde med en hård verklighetskontroll efter att tennislegenden rusade till sitt försvar

Alcaraz avgudar den ryska WTA-legenden

Maria Sharapova var en av de största konkurrenterna under sina bästa år. Hon gick i pension med 5 grand slam och fortsatte att inspirera många efter sin tid i sporten. Alcaraz var en av dessa spelare och fann sig slagen av den ryska skönheten när han träffade henne för första gången i sin karriär. Den 20-årige spanjoren mötte Sharapova under Canadian Open.

“Jag såg många av hennes matcher. Hon var förmodligen en av de bästa spelarna i världen. Jag var i chock. Jag förväntade mig inte att hon skulle vara i Toronto.” Han sa vidare, “Jag undrade, är det här Maria? Det var fantastiskt att träffa henne. Att prata med henne var riktigt trevligt.” Alcaraz har olika smaker när det kommer till tennis och har sagt att han följer WTA. Vi kanske lär oss om några av hans favoritspelare att titta på i framtiden.

Inlägget Carlos Alcarazs misslyckande med att svara på viktiga damtennisfrågor lämnar WTA Peer Upset dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär