Wednesday, December 6, 2023
HemTennisCarlos Alcaraz hyllar Cristiano Ronaldo efter att ha kvalificerat sig till semifinalerna...

Carlos Alcaraz hyllar Cristiano Ronaldo efter att ha kvalificerat sig till semifinalerna i ATP World Tour Finals

Serievinnare Carlos Alcaraz har aldrig sett tillbaka efter att ha vunnit sin första ATP-titel 2021. Tidigare i år lyckades han vinna Wimbledon också. Mitt i all tennishärlighet i så ung ålder har han visat beundran för Cristiano Ronaldo flera gånger. Efter att ha kvalificerat sig till semifinalen i ATP World Tour Finals hyllade han fotbollsikonen än en gång.

Utan tvekan är Cristiano Ronaldo och Carlos Alcaraz båda megastjärnor i sportvärlden, på och utanför planen. Därför skulle en hyllning till varandra alltid skapa rubrikerna. För månader sedan gjorde tennisungdomen något oväntat Jude Bellingham posera också!

Carlos Alcaraz firar på Cristiano Ronaldos sätt

Carlos Alcaraz besegrade Daniil Medvedev i kvartsfinalen i ATP World Tour. Han vann matchen med 6-4, 6-4. Trots hans briljans på tennisbanan var det hans gest efter matchen som har skapat rubrikerna. Gesten och segermärket hade något med Cristiano Ronaldo att göra.

Efter att ha vunnit spelet drog Carlos fram sin markör för att skriva på kameran. Den spanska tennisstjärnan skrev “SEMIS! SIUUU!’ på linsen. Detta visar inflytandet och varumärket hos CR7, som är långt bortom bara fotbollsplanen. Men detta borde inte förvåna någon eftersom det inte är första gången Carlos Alcaraz visar sin beundran för Real Madrid och dess ikoner.

Han har hyllat den portugisiska stjärnan i sina tidigare intervjuer med ett omnämnande av Lionel Messi också. Vad sa han egentligen om Cristiano Ronaldo? Och när gjorde han Jude Bellingham-firandet med öppna armar? Låt oss dyka djupare.

Carlos Alcaraz har kallat Cristiano Ronaldo och Lionel Messi för helt olika spelare. När han talade om båda fotbollsstjärnorna sa han: “De av oss som har sett fotboll sedan Cristiano-eran har haft tur. Och Messi, eftersom de är två gudar. Jag är ett fan av Real Madrid, men inte av de radikala. Personligen är jag uppriktigt Cristiano (Ronaldo), men med Messi tänker jag inte förneka att de är en av de bästa i historien.”.

Efter årets US Open-kvartsfinal efterliknade Carlos Alcaraz det redan ikoniska Jude Bellingham-firandet. Jude Bellinghams vurm bland Madridfansen har gått till en ny nivå. Detta inkluderar även stjärnor från andra sporter som Max Verstappen.

Tror du att Carlos skulle ställa upp i Siuu-firandet efter att ha vunnit finalen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär