Monday, December 4, 2023
HemNFLCardinals Qb Kyler Murray kastar intensiv skugga på Hc Kliff Kingsbury efter...

Cardinals Qb Kyler Murray kastar intensiv skugga på Hc Kliff Kingsbury efter att ha fått sitt åttonde nederlag av Justin Herbert

Arizona Cardinals dominerade matchen mot Los Angeles Chargers under större delen av tiden. Den startande QB, Kyler Murray, återvände till planen efter att ha drabbats av en hälsena. Allt gick bra för laget ända tills skottroparen absorberade en säck. Medan han pratade om det olyckliga missödet, tog 25-åringen ett slag mot huvudtränaren, Kliff Kingsbury.

Förlusten var tvungen att göra ont eftersom Los Angeles Chargers slog dem när Cardiac Cardinals fortfarande var i ledningen med 18 sekunder kvar på klockan. RB Austin Ekelers TD hjälpte dock Chargers att göra oavgjort matchen.

Los Angeles kunde ha sparkat för en extra poäng för att tvinga fram förlängning. Men de valde att ta två och tog ledningen med 15 sekunder på klockan. Bristen på tid gjorde spelet rörigt för Red Bird, som istället för att hålla den på marken, gav bollen till DeAndre Hopkins. The Bolts tog tillfället i akt och snappade upp Kyler Murray.

“Skematiskt var vi lite jävla.”

Arizona Cardinals QB Kyler Murray på 4:e & 1 avlyssning pic.twitter.com/tcejKA1qTp

— Bo Brack (@BoBrack) 28 november 2022

Chargers gjorde sedan en touchdown efter att ha brutit bort kastet. Medan han påminde om starten, skyllde Murray på schemat och sa: “Det var inte ens tänkt [to go to] Hopp. Schematiskt var vi ganska knäppa.” Många tycker att det är ett smart beslöjat skott mot HC som står på tunn is.

Kyler Murray och hans lags resultatlösa försök att vinna matchen

Den främsta anledningen till att Arizona förlorade berodde på bristande rytm. Även om de kämpade hårt, sprang hela matchen och hade ett försvar som spelade bra, som det är vanligt på Kingsbury-manér, gick det snett när mindre tid återstod på klockan. James Conners tidiga fumlande och Murrays slarviga avlyssning gynnade Chargers.

DYK DYPARE

Justin Herberts och Austin Ekelers ansträngningar skulle ha gått till spillo. Herbert kunde inte trycka ner bollen i planen. Deras utförande och planer räddade dock spelet. QB kunde kasta som sitt signaturjag utan något stöd.

Framåt kommer Cardinals, som är 4-8, vila när de har sin hejdåvecka. De kommer tillbaka i vecka 14 för att spela mot New England Patriots.

RELATED ARTICLES

Mest populär