Wednesday, February 28, 2024
HemGolfCapital One 'The Match' blandat format förklarat: Ft. Rory McIlroy, Lexi...

Capital One ‘The Match’ blandat format förklarat: Ft. Rory McIlroy, Lexi Thompson, Max Homa och Rose Zhang

Capital Ones “The Match” är planerad till den 26 februari och avslöjar ett innovativt format som visar upp golfarmaturer Rory McIlroy, Max Homa, Lexi Thompson och Rose Zhang. Detta liveevenemang arrangeras på den nyrenoverade kommunala golfbanan ‘The Park’ i West Palm Beach, som öppnade sina dörrar i april 2023, och erbjuder en fängslande 12-hålstävling mot bakgrund av upplyst nattspel.

Det innovativa formatet lovar en spännande blandning av talang och spektakel, som visar upp golf i en levande och okonventionell miljö. Detta evenemang, sponsrat av Capital One, försöker engagera tittarna med en elektrifierande golfupplevelse, och erbjuder ett nytt perspektiv på det traditionella spelet i den dynamiska bakgrunden av en omarbetad bana.

Capital Ones “The Match”: Avslöjar ett banbrytande Mixed Skins-format för välgörenhet

Den nionde upplagan av Capital Ones “The Match” introducerade ett banbrytande mixed skin-format för sitt invigningsevenemang. I denna unika tävling har varje hål ett förutbestämt värde dedikerat till välgörenhet. De fyra deltagande golfarna – Max Homa, Lexi Thompson och Rose Zhang – kommer att starta från samma uppsättning utslagsplatser på de fyra par-3-hålen, vilket säkerställer en jämn spelplan.

Men för att lägga till ett extra lager av utmaning och mångfald kommer de återstående åtta hålen att involvera varierande tee-boxar och yardages som är skräddarsydda för både manliga och kvinnliga deltagare. Denna inställning främjar inte bara inklusivitet utan lyfter också fram varje golfspelares distinkta färdigheter.

Den golfspelare som samlar på sig det högsta beloppet för välgörenhet i slutet av evenemanget gör anspråk på seger. Rory McIlroy, en fyrafaldig major-mästare sticker ut som den enda deltagaren med tidigare erfarenhet i “The Match”. Samtidigt stoltserar Max Homa med en imponerande karriär med sex segrar på PGA-touren, vilket bidrar till evenemangets konkurrenskraftiga lineup.

#CapitalOnesTheMatch ÄR TILLBAKA!

Seriens första blandade tävling någonsin med @McIlroyRory vs. @Lexi vs. @Maxhoma vs. @rosezhang “under ljuset” på @theparkwestpalm!

Se live den 26 februari klockan 18:30 ET på TNT och @StreamOnMax!

Mer: https://t.co/uOvXsp0Dv5 pic.twitter.com/lplBeMYQ1J

— TNT Sports US PR (@TNTSportsUS) 23 januari 2024

Lexi Thompson, en 11-faldig vinnare på LPGA-touren, tillför sin rikedom av erfarenhet, inklusive en stor triumf vid 2014 Chevron Championship, vilket ger en betydande kvinnlig närvaro till mixen. Rose Zhang, färsk efter en anmärkningsvärd rookiesäsong, skrev historia som den första spelaren sedan 1951 (Beverly Hanson) att säkra en seger i sin LPGA-debut.

Match 8: Past Edition med professionella lagkamrater och välgörenhetshöjdpunkter

Till skillnad från de sju utgåvorna 2022, där Tiger Woods och Rory McIlroy mötte Jordan Spieth och Justin Thomas, introducerade “The Match 8” en ny twist. Den visade upp två team av professionella idrottare som också var långvariga lagkamrater, vilket markerade ett avsteg från kändis-atletupplägget för “Match 7”.

Den åttonde upplagan av “The Match” ägde rum förra året och innehöll två lag: Patrick Mahomes och Travis Kelce mot Stephen Curry och Klay Thompson. Det ägde rum på Wynn Golf Club i Las Vegas och följde ett scramble-format.

Läs mer: Capital One’s The Match 2023: How To Watch, fältet och allt du behöver veta om det

I det här formatet slår båda lagmedlemmarna ut, väljer det bästa drivet och slår sina nästa slag därifrån. Detta evenemang hade ett unikt 12-håls matchspelsformat och inkluderade “utmaningshål” för ett välgörenhetspris på $5 miljoner för donationen. Matchen har samlat in 35 miljoner dollar till välgörenhet sedan starten 2018 och såg Super Bowl-vinnande duon gå segrande över den 4x NBA-mästarduon.

Inlägget Capital One ‘The Match’ Mixed Format Explained: Ft. Rory McIlroy, Lexi Thompson, Max Homa och Rose Zhang dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär