Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"Cap": Med $100 miljoner kvar för Draymond Green, Ex-Stars Question 4X Champ's...

“Cap”: Med $100 miljoner kvar för Draymond Green, Ex-Stars Question 4X Champ’s Retirement Story med Adam Silver

Draymond Green är äntligen kvalificerad för Golden State Warriors. Han återinsattes av NBA efter en avstängning på 12 matcher för att ha tagit en sväng på Suns Center Jusuf Nurkic och fått överdriven kontakt med hans huvud. Under avstängningen gick Draymond igenom rådgivning för att reflektera över sina handlingar och bli bättre. Han avslöjade på sin podcast att han till och med övervägde att gå i pension och hade ett samtal om det med NBA-kommissionären Adam Silver.

Amerikas favoritvideo idag

Men tidigare NBA-spelare kallade “Cap” på Draymond Greens pensionsberättelse på grund av de 100 miljoner dollar som skulle betalas på hans kontrakt.

NBA-legendern reagerar på Draymond Greens pensioneringshistoria

NBA-legenderna Gilbert Arenas, Kenyon Martin och Nick Young diskuterade Draymond Greens återkomst efter avstängning i Gil’s Arena-podden. Under avsnittet spelade de upp videon där Draymond pratade om hans samtal med Adam Silver. Green hävdade att han sa till Silver: “Det börjar bli för mycket för mig, och jag kommer att gå i pension.” Den 4-faldiga mästaren talades bort från pensionering av NBA-kommissionären. När Kenyon Martin tillfrågades om vad han tyckte om Greens berättelse, svarade han: “Jag kallar cap om jag tittar på pengaaspekten.”

(Utveckla berättelse)

RELATED ARTICLES

Mest populär