Monday, February 26, 2024
HemSwimming"Can't Wait": Tiger Woods cheerleader Michael Phelps ställer sig på Anthony Kims...

“Can’t Wait”: Tiger Woods cheerleader Michael Phelps ställer sig på Anthony Kims sida för hans dramatiska återkomst efter 12 år

Det globala golfcommunityt gick in i en öronbedövande tystnad när Anthony Kim genomgick en stor operation för en skada i juni 2012. Medan fans bad för hans välbefinnande och en snabb comeback, blev de blinda i slow motion eftersom Kim aldrig återvände. Men ryktet säger att den amerikanske golfaren snart kan komma tillbaka i spelet. Detta har resulterat i en våg av glädje bland fansen, inklusive den 23x olympiska guldmedaljören Michael Phelps.

Anthony Kim har varit borta från sporten i 12 år på grund av en klausul i sin försäkring. Många såg detta som en permanent förmörkelse av virtuosen, som var känd som nästa Tiger Woods. Men nu, i en ganska dramatisk vändning, kommer Kim tillbaka och Michael Phelps njuter definitivt av det. Faktum är att den simmande GETEN till och med postade en uppdatering på sociala medier som uttryckte sin iver för Kims återkomst.

Michael Phelps visar sin förväntan på Kims oväntade återkomst

Michael Phelps tog till Instagram och lade till en berättelse med ett inlägg som tillkännager Anthony Kims efterlängtade återkomst. Phelps skrev texten till berättelsen, “Låt oss gooooo!!! Jag kan inte vänta!!!” The Flying Fish hade delat ett inlägg gjort av Golf.com som berättade om en potentiell AK-comeback.

Instagram-inlägget från Golf.com i detta avseende lyder: “BREAKING: Anthony Kim är i samtal för att göra en återgång till professionell golf. Kim har ägnat de senaste månaderna åt att planera en väg tillbaka efter att ha varit borta från spelet i mer än ett decennium.” Detta lade till ytterligare en ny anledning för Michael Phelps att glädjas, som nyligen välsignades med sitt fjärde barn. Många amerikaner förstår Michael Phelps känslor och hans upprymdhet för tillfället. Men de är förvånade över att se olympiern som rotar efter den 38-årige golfaren. I själva verket, medan Anthony Kim kom tillbaka efter 12 år, dröjde det inte länge innan Phelps var i Tiger Woods läger.

Flying Fish byter fest med ankomsten av AK?

Michael Phelps, som många, är en stor beundrare av Tiger Woods. Den före detta amerikanska simmaren hade till och med flugit för att särskilt delta i ett evenemang för att stödja Woods redan i april 2019. Den mäktiga olympiern liftade faktiskt via ett plan för att se den 48-årige golfaren spela.

SE BERÄTTELSE – Swimming Legend’s Halloween Edition: Hur Michael Phelps barndomsvän lättade upp sin familjs kusliga firande

På tal om det sa Michael Phelps, “Att kunna titta på honom och hur kontrollerad han har över varenda sak på golfbanan… Jag tycker att varje steg är så uträknat och varje liten liten detalj som han ägnar så mycket uppmärksamhet åt. Det är något jag kan relatera till.” Betyder detta att Phelps nu stödjer nya Tiger Woods framför originalet?

Inlägget “Can’t Wait”: Tiger Woods cheerleader Michael Phelps sida med Anthony Kim för hans dramatiska återkomst efter 12 år dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär