Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"Can't Lie That Was Nasty": NBA World går av när Russell Westbrook...

“Can’t Lie That Was Nasty”: NBA World går av när Russell Westbrook förstör festen för Trail Blazers efter overklig affisch från 19-åring

Efter en nedslående förlust mot Indiana Pacers, vill Los Angeles Lakers sätta saker på rätt spår igen när de möter Portland Trail Blazers i nästa matchup. Utan Damian Lillard i laguppställningen för Blazers borde det kanske inte vara en svår uppgift för Lakers att ta en vinst på sin hemmaplan. Och det ser ut som att Russell Westbrook ser till det.

Men fansen kanske inte firar för tidigt eftersom Lakers blåste en ledning på 17 poäng i fjärde kvartalet till ett stjärnlöst Pacers. Lakers klarade sig kanske överraskande ganska bra utan LeBron James i sin laguppställning. Offensiven blomstrade utan tvekan när den gick igenom Anthony Davis.

Russell Westbrook stjäl showen

Så bra som LeBron James är, verkar han möjligen vara över sin bästa ålder nu. Tjatande skador har påverkat hans spel och poängproduktion på golvet. Och Lakers’ front office kan vara ute efter att göra Anthony Davis till sitt första alternativ på offensiven.

Blazers har ett rekord på 11-10, vilket placerar dem på sjunde plats i Western Conference. Medan Lakers, som har tre All-Stars i sitt lag, fortfarande bor längst ner i väst.

Det verkar dock som om Russell Westbrook tar över spelet trots en otäck affisch av Shaedon Sharpe. 19-åringen följde en Anfrene Simons missade trean genom att sväva genom luften med en enhandsaffisch. Men Westbrook följde den med en annan summer-beater från halvplan.

Fans gick iväg på Sharpe-affischen där ett fan twittrade: “Kan inte ljuga att det var otäckt, han måste vara med i dunk-tävlingen.” Medan ett annat fan kommenterade, “Lägg upp westbrook eller så slutar jag följa shams.”

post westbrook eller så slutar jag följa shams

— brodie szn 🌟 (@russgoat4) 1 december 2022

Kan inte ljuga att det var otäckt, han måste vara med i dunktävlingen

— ²³𝙻𝚎𝙱𝚛𝚘𝚗𝚌𝚑𝚒𝚝𝚒𝚜🏀☄️🌎💞 (@BronGotGame) 1 december 2022

Här är några fler reaktioner från NBA Twitter:

Posta Russ klipp direkt efter detta

— 🥤 (@Showboatbrown) 1 december 2022

post westbrooks 3 shams

— Jaysen (@J_zynn) 1 december 2022

posta russ3ll vid buzzer shams

— james🏀⚾️🏈 (7-4) (@midrangeruss) 1 december 2022

Posta Russ vid summern Shams

— Mc (Road to Wemby szn) (@RuthlessRuss_) 1 december 2022

Fansen krävde vad Westbrook gjorde direkt efter att Sharpe slängde ner den där sylten.

En liten Westbrook highlight-rulle

Russ slog en trea i slutet av halvleken för att ge Lakers en fyra poängs ledning. Men han följde den med ytterligare en trea från halvplan. Och bestämde sig sedan för att visa upp sina danssteg mitt på golvet.

Russ slår klockan på en stepback trey 🚨

📺: (@SpectrumSN) pic.twitter.com/lhuCO3APrn

— Los Angeles Lakers (@Lakers) 1 december 2022

Det är två summer från Russ det här spelet för de som räknar hemma. pic.twitter.com/XUywlhlShi

— Los Angeles Lakers (@Lakers) 1 december 2022

För närvarande har Davis lett laget i poäng, i genomsnitt 26,2 PPG, 12,8 RPG och 2,3 BPG. James är inte långt efter heller eftersom han har i genomsnitt 25,4 PPG, 8,6 RPG och 6,3 APG hittills den här säsongen.

James produktion har dock inte resulterat i att Los Angeles Lakers har vunnit matcher hittills. Russell Westbrook har förbättrat sitt spel drastiskt under de senaste veckorna. Hans ansträngningar hjälpte Lakers att slå Portland Trail Blazers med 128-109. James gjorde 31 poäng, 8 assist och 7 returer medan Davis lade till 27 poäng och 12 returer. Lakers har nu 8-12 för säsongen så här långt.

Vad tyckte du om Russell Westbrooks halvplansvisare? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär