Friday, December 8, 2023
HemBoxing"Can't Get No Cooler": Floyd Mayweather rockar den legendariska rapparen Eazy-E T-shirt...

“Can’t Get No Cooler”: Floyd Mayweather rockar den legendariska rapparen Eazy-E T-shirt på Shakur Stevenson vs Edwin De La Santos-evenemanget lämnar fansen vördnad

Shakur Stevenson träffar Edwin De Los Santos någon gång. Vinnaren blir den nya WBC lättviktsmästaren. Onödigt att säga, hur mycket kampen betyder för båda. Det kan dock sägas att kampen kan betyda lite mer för Stevenson, med tanke på insatserna. En vinst gör honom inte bara till världsmästare i tre divisioner utan öppnar också upp för andra stora slagsmål.

Därför granskas matchen noga av fansen och förståsigpåerna. Det förväntas bli ett stjärnspäckat galaevenemang. Vem är vem av boxning skulle vara närvarande på T Mobile Arena. Men ögonparet som nästan alla skulle leta efter skulle vara ‘Sin Citys långvariga invånare och boxningsbra Floyd Mayweather Jr. Det verkar som att han inte fick alla att vänta på honom för länge. ‘The Money’ flyttade in med sitt följe, log och pratade med alla med en drink i handen. Det kungliga inträdet fick, föga överraskande, alla att chatta på sociala medier.

“The Best Ever” till Novices in the Ring

Från kommentarerna var det inte svårt att urskilja hans personliga stil som alltid fångade allas uppmärksamhet. T-shirten hade ansiktet och namnet på kult-rapartisten Eazy-E. Några få som märkte kunde inte låta bli att lyfta fram det.

För följande användare är Floyd Mayweather Jr. att ta på sig en Eazy-E-tröja det coolaste någonsin.

Följande användare kunde dock inte låta bli att ta reda på att den obesegrade före detta mästaren kanske är på jakt efter några bra fighters för att gå med i hans kampanjer.

Men följande fan kunde inte hindra honom från att minnas Mayweather Jrs enastående rekord att slåss mot 22 mästare i 5 viktdivisioner.

Nästa fan också som kom med strömmade likaså om den fantastiska Eazy-E-tröjan.

Sedan kände följande användare att det var något konstigt med hur Mayweather Jr. gick.

Inlägget lockade också en cyniker. Med anspelning på Stevenson-De Los Santos-matchen berättade de att Mayweather Jr. kommer att se en lika tråkig match som de han deltog.

Floyd Mayweather Jr. och Shakur Stevenson har känt varandra någon gång. Klippen från den tidigare träningen den New Jersey-födda southpaw har gått viralt under en tid.

Tycker du att Mayweather Jr borde komma in på mer framträdande och större träningsuppdrag? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär