Saturday, December 9, 2023
HemGolf"Can't Compete Dollar for Dollar": Tiger Woods avslöjar PGA Tours planer på...

“Can’t Compete Dollar for Dollar”: Tiger Woods avslöjar PGA Tours planer på att bekämpa LIV Golf mot dess största försäljningsargument

Tiger Woods gjorde ett sorgligt tillkännagivande i går, vilket gjorde alla fans besvikna. Woods skulle vara värd för Hero World Challenge från den 28 november till den 4 december. Golfaren var dock inte bara en värd, utan en spelare också, fram till igår. Han meddelade att han inte skulle spela i evenemanget utan bara kommer att fokusera på värduppdrag på grund av sin högerfotsskada.

Fansen såg fram emot att se sin favoritgolfstjärna spela; men de kommer att njuta av det under “The Match” och PNC Championship. Eventvärden deltog i en presskonferens och pratade om PGA-touren och deras strategier för att bekämpa sin ärkerival och Saudi-stödda krets, LIV Golf.

Avslöjade Tiger Woods strategierna?

I augusti i år deltog Woods i ett möte i Delaware, där Rory McIlroy följde med honom. En reporter ville veta vikten av att träffas och vilket budskap golfaren gav till andra spelare. Uppfattningen som proffset sa till andra spelare på konferensen var, “vi kan inte konkurrera, dollar för dollar, med PIF; vi fysiskt kan inte göra det.” Enligt honom är det omöjligt för PGA att slåss med LIV för varje dollar de spenderar.

DYK DYPARE

Den tidigare nummer ett föreslog också ett bättre sätt att bekämpa rivalen LIV. Han sa att de kunde skapa medvetenhet bland unga golfare istället för att slåss om dollar. De kan diskutera bättre möjligheter för yngre spelare att komma in på touren. Enligt honom är det avgörande att få dem att förstå vikten av att spela på touren. Unga golfare bör förstå vikten av arv och vad det innebär att kunna vinna stora mästerskap.

Tourspelarna vet att de kommer att vara en del av de stora mästerskapen. De är berättigade att vara en del av de 50 bästa och därmed berättigade att spela i majors. Men samtidigt behöver många andra golfare lära sig vad de förlorar. De måste förstå arvet och satsar en chans på 50-50 att förlora den betydande mästerskapsmöjligheten.

Hur förklarade Woods arvet efter stora evenemang?

Unga golfare som går med i LIV kommer att tjäna mycket pengar. Och de kommer gärna att åka på den turnén och sluta med omfattande kontroller. Men hur är det med de stora händelserna? Dessa golfare kommer inte att tillåtas spela någon viktig händelse som har betydelse i golfarnas liv.

Det kommer att beröva dem möjligheten att vara i Hall of Fame och andra saker av den karaktären. Det spelar ingen roll hur bra spelare de måste vara, men de kommer inte att hålla någon av sina segrar som en viktig milstolpe i sin karriär.

Vad är dina tankar om de strategier som Woods avslöjat? Kan det fungera? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär