Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingCanelo vs Messi Net Worth Jämförelse: Vilken idrottare är mer framgångsrik?

Canelo vs Messi Net Worth Jämförelse: Vilken idrottare är mer framgångsrik?

Fotbolls-VM 2022 får stor uppmärksamhet, och fotbollsfans från hela världen är ganska exalterade över det. Dessutom är fansen särskilt glada över att se Argentina spela eftersom detta kan bli Lionel Messis sista VM. Argentina segrade nyligen över Mexiko. Detta gör att de kan fortsätta tävla i världscupen. Men något konstigt som inträffade efter den här matchen gav den mexikanske boxaren Canelo Alvarez impulsen att straffa Messi.

Argentina segrade över Mexiko på Lusail Stadium med ställningen 2-0. Den mexikanske boxaren Canelo Alvarez var frustrerad över sitt lands förlust, men han gratulerade Argentina till segern. Efter det dök en video upp online från omklädningsrummet där Messi och hans lag firade sin seger. Men i videon verkar det som att Messi borstade av sig en mexikansk tröja medan han satt.

Det kan vara möjligt att Messi kanske inte gjorde det avsiktligt. Men Alvarez blev arg när han såg sitt lands tröja sparkad av Messi. Han släppte en uppsjö av tweets som hotade fotbollsspelaren. Han skrev till och med i en Tweet, “Precis som jag respekterar Argentina, måste du respektera Mexiko!! Jag pratar inte om landet (Argentina) jag pratar om Messi på grund av det tjusiga han gav.”

Dessutom sa Alvarez också, “Såg ni Messi städa golvet med vår tröja och flagga? Det är bättre att han ber till Gud att jag inte hittar honom. Precis som jag respekterar Argentina, måste han respektera Mexiko!” Detta har gjort en hel del surr på internet. I kölvattnet av detta, låt oss ta en titt på Alvarez och Messis nettovärde.

Canelo Alvarez vs Lionel Messi nettovärde jämförelse

Båda spelarna är på toppen av sina sporter och kommer att gå ner som legender inom sina områden. Saul Alvarez, en skyhög boxningsstjärna, har engagerat sig i några av de största matcherna i sporten just nu. Han är en av de största boxarna som tävlar idag, och hans lön för att slåss inne i ringen är enorm.

Hans mycket lukrativa boxningskamper har gett honom ett nettovärde på 180 miljoner dollar. Man tror dock att den har ökat och är mer än 200 miljoner dollar. Men det är rykten och uppgifterna är inte verifierade.

På tal om den argentinske talismanen, Lionel Messi, är han för närvarande bland de största idrottsenheterna som världen någonsin har sett. Han började spela för FC Barcelona som 17-åring och har en stor andel i att förändra klubbens historia. Även om han spelar för Paris Saint-Germain just nu, har den största delen av hans nettoförmögenhet kommit från Barcelona. Han har ett uppskattat nettovärde på cirka 600 miljoner dollar, vilket gör honom till en av de rikaste idrottarna i världen.

Canelo Alvarez och Lionel Messis inkomstkällor

Förutom sina otroliga boxningsintäkter tjänar den mexikanske fightern också en ansenlig summa pengar utanför ringen. Han är aktiv i företag inklusive handelsföretag och närbutiker. Pund-för-pund-kungen tjänar också på fastighetsprojekt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Saul Alvarez (@canelo)

Dessutom är han också ett marknadsföringsgeni och vet hur man säljer sig själv. Alvarez är också involverad i olika varumärkesrecensioner och

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Leo Messi (@leomessi)

Den 7-faldiga Ballon d’Or-vinnaren kommer att bli en av de största idrottarna genom tiderna. Hans atletiska geni gav honom flera affärer på flera miljoner dollar som hjälpte hans överdådiga liv. Messi har ett livslångt avtal med Adidas, och han driver till och med sin egen klädlinje, “The Messi Store.”

Messi är en betydande fastighetsinvesterare och driver en blomstrande hotellverksamhet. Messis globala berömmelse säkerställer att han kommer att få rejält betalt för sina varumärkesrecensioner. Han är en kommersiell titan som också gör en betydande inkomst genom varumärkesrecensioner.

RELATED ARTICLES

Mest populär