Monday, December 4, 2023
HemBoxingCanelo, som nyligen hotade Messi, erkände en gång att fotbollslegenden skulle vara...

Canelo, som nyligen hotade Messi, erkände en gång att fotbollslegenden skulle vara en bra fighter

I en do-or-die-match slog Argentina nyligen Mexiko med 2-0. Efter denna välbehövliga seger firade Messi och det argentinska laget sina hjärtan i omklädningsrummet de ockuperade. En video från firandet gick ut. I videon verkade kaptenen för det argentinska laget, Lionel Messi, omedvetet ha rört en mexikansk tröja med foten medan alla andra sjöng och dansade.

Efter cirkulationen av klippet gick den mexikanske boxaren Canelo Alvarez till Twitter och hotade Messi, som han en gång tilltalade som en av de bästa fighterna att leva. Alvarez sa: “Såg ni Messi städa golvet med vår tröja och flagga? Det är bättre att han ber till Gud att jag inte hittar honom. Precis som jag respekterar Argentina, måste du respektera Mexiko! Jag pratar inte om landet, jag pratar om Messi på grund av tjurarna*** han gjorde.”

Messi tog dock inte upp fiaskot med den mexikanska tröjan. LM10 sa att Argentina “behövde denna eufori” för att behålla sin sinnesfrid. Med den senaste 2-0-vinsten över Mexiko är Argentina nu tillbaka i tävlingen och redo att tävla.

Att jag ber Gud att jag inte hittar det!! 👊🏻👊🏻🤬🔥

— Canelo Alvarez (@Canelo) 28 november 2022

I den 64:e minuten gjorde Lionel Messi ett sensationellt mål för att hålla Argentina vid liv. Det var Enzo Fernandez som slog den sista spiken i den 87:e minuten. Även om Alvarez var arg sa han en gång inte bara att Messi var en av de bästa, utan att han också kunde vara en stor fighter i boxning.

Canelo Alvarez ansåg en gång Lionel Messi vara en av de bästa spelarna att leva

I en intervju med BT Sport Boxing visades Canelo Alvarez bilder på andra framgångsrika idrottare. Han var tvungen att berätta vad han tyckte om varje entitet. När Alvarez såg bilden av Messi sa han, “En av de bästa spelarna.”

Efter att ha blivit informerad om att Messi skulle vara en bra fighter med tanke på hans byggnad och höjd, svarade Alvarez genom att säga, “Ja, varför inte? Kanske.” Medan Alvarez gjorde den ena tweeten efter den andra sa varken Messi eller någon från det argentinska laget något specifikt om honom.

Vad har du att säga om hela den här scenen om Alvarez och Messi? Dessutom, tror du att Messi medvetet sparkade tröjan? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär