Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingCanelo Alvarez tränare Eddy Reynoso väljer Ryan Garcia för att slå Devin...

Canelo Alvarez tränare Eddy Reynoso väljer Ryan Garcia för att slå Devin Haney

I boxningsvärlden slår åsikterna ofta hårt som slag. Speciellt när de kommer ifrån Eddy Reynoso, Canelo Alvarez mastermind coach. Varför skulle Reynoso, en strateg bakom boxningens största stjärna, välja Ryan Garcia över Devin Haney? Det är inte varje dag som Reynoso tippar på vågen.

Garcia och Haney, två blixtledare i lättviktsdivisionen, är på kollisionskurs. Men är inte Haney lika taktisk, lika farlig? Vad ser Reynoso som vi inte ser?

Är Haney inte lika smart som Ryan Garcia?

I ett engagerande samtal med ESnyheter, Eddy Reynosoarkitekten bakom Canelo Alvarez framgång, gjorde ett övertygande val i den hypotetiska matchupen mellan Ryan Garcia och Devin Haney. Reynoso sa: “Mycket bra kamp, ​​jag tror Ryan. Ryan har slagkraften och är smart.” Detta stöd från Reynoso är inte bara en annan åsikt; det är ett tungviktsuttalande i boxningsvärlden, med tanke på hans härstamning.

Garcia och Haney har övergått från Reynosos perspektiv till fighters verklighet och har dansat runt möjligheten att möta varandra och utbyta verbala stötar som har boxningsvärlden på kanten av sitt säte. Garcia, med sin explosiva kraft och karisma, har bländat fansen med knockouts som talar högre än ord. Å andra sidan har Haney, som för närvarande är den regerande mästaren i WBC, verkligen visat en imponerande kombination av tekniska färdigheter och strategiskt tänkande.

Eftersom Canelos tränare hade några ord för Ryan, hade Garcia själv några ord för Canelo.

En reserverad mentor till Garcia

I den invecklade dansen av mentorskap och kamratskap inom boxningens elit kastar Ryan Garcia ljus över den nyanserade relation han delar med Canelo Alvarez. Trots ett humoristiskt försök att få kontakt över golf som gick obesvarat värderar Garcia djupt Canelos vägledning. “Jag bad honom spela golf. Han slog mig inte tillbaka. Jag vet inte varför, säger Garcia lekfullt och lägger senare till ett hjärtligt: ​​”Te Amo mucho Saul. Jag saknar dig. Slå mig tillbaka.”

Canelos råd, genomsyrad av personlig erfarenhet och försiktighet mot vissa beslut, resonerar hos Garcia. “Han var en man med väldigt få ord. Men när han talade var det vettigt”, reflekterade Garcia och underströk den djupa inverkan Canelos reserverade men ändå insiktsfulla mentorskap har på hans liv och karriär.

Hur kommer mentorskapet av legender som Canelo att forma arvet från fighters som Ryan Garcia i boxningsspelet med höga insatser

Inlägget Canelo Alvarez tränare Eddy Reynoso väljer Ryan Garcia för att slå Devin Haney dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär