Wednesday, February 21, 2024
HemKyle Busch“Candy Man to Tobacco Man” – RCR:s nya avslöja missar platsen när...

“Candy Man to Tobacco Man” – RCR:s nya avslöja missar platsen när Kyle Buschs Daytona-liveri inte lyckas trollbinda fandomen.

Kyle Buschs byte till Richard Childress Racing har varit en andningspaus för föraren och teamet. Båda företagen har haft en återuppståndelse med “Rowdy” Busch som vann tre lopp 2023, hans första säsong med Chevy-lägret. För Richard Childress och Co., är det en fin comeback från avgrunden, med tvåfaldiga Cup Series-mästare, en förare av mästerskapskaliber som laget kan satsa sina pengar på för att få dem upp ur diket.

Den fantastiska starten på hans kampanj 2023 slutade dock inte bra för någon av parterna. När turneringen väl gick förbi halvvägsmärket tappade RCR Chevy snabbt sin kraft med inkonsekvens som plågade laget och tog Busch bort från de senare stadierna istället för att ta honom närmare.

På den ljusa sidan mötte Busch aldrig några sponsringsproblem på RCR som han gjorde under sin senaste säsong på JGR. Det betyder dock inte att allt är bra och bra. Teamet avslöjade nyligen #8:s Daytona-schema som drivs av deras nya ankarsponsor som har fandomen som hånar – “Från godisman till weedman och nikotinman.”

Kyle Busch förbereder sig för “Great American Race” med ett nytt racingliveri

3Chi var märket som stöttade föraren och hans #8-team under större delen av 2023, men det välrenommerade och högkvalitativa delta 8-märket känt för sin THC-produktlinje drog ut kontakterna i slutet av 2023. För någon som var mest förknippad med större sponsorer som Monster Energy under större delen av den här karriären, detta var ytterligare ett bakslag för #8.

Lyckligtvis har hans nya team, till skillnad från hans senaste, knep stora sponsringsavtal och förlängt andra kontrakt, och rullande in i 2024 har Busch en ny ankarsponsor som driver sin RCR Chevy. Zone, ett premium nikotinmärke, är Buschs nya medarbetare som stödjer hans andra säsong med RCR. För en förare som tidigare var känd som “Candyman” för sin långvariga koppling till M&M, passade denna nya koppling inte bra bland fansen, istället bjöd den bara på hån från NASCAR-nationen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Richard Childress Racing (@rcrracing)

Medan #8 RCR Chevy ser helt briljant ut med en blå och grön färg för sin Daytona-strävan och teamet som officiellt avslöjar utrustningen på sin Instagram, var Buschs resa från Monster Energy, M&M till 3Chi och Zone inte en fantastisk nyhet för fans när de tog tillfället i akt för att göra ett hån.

Netizens river upp Buschs nya sponsor och visar sin trohet mot förarens tidigare partners

Från och med deras partnerskap 2024 kommer nästa veckas efterlängtade race på Daytona International Speedway att vara det första evenemanget med #8 RCR som bär de speciella färgerna på sin sponsor, Zon Premium Nicotine Pouches. Partnerskapet kommer att förstärkas med robust värdskap på banan, marknadsföringsaktivering, strategiskt innehåll och marknadsförings- och kommunikationsplaner med tonvikt på att föra varumärket över till den äldre demografin av NASCAR-fans.

Medan teamet är glada över att ha varumärket tillbaka sin sak med presidenten för RCR, Torrey Galida, som säger: “Vi är stolta över att skapa ett partnerskap i en annan ny produktkategori för NASCAR och ser fram emot att hjälpa zonen att bygga varumärkesmedvetenhet och introducera vuxna nikotinkonsumenter till sina premium-nikotinpåsar”, var dess fans inte peppade över att se deras “Candyman” förvandlas till “Nicotineman”.

”Fler tobaksmärken? Trodde de skulle vara olagliga?” skrev ett fan som frågade det uppenbara. En annan användare som gillade Buschs tidigare sponsor, 3Chi mer, kommenterade: “Anständigt men jag vill ha tillbaka 3chi.” “Det är okej men 3CHI var bara mycket bättre.” Andra avfärdade helt enkelt det nya partnerskapet, gjorde ett hån över den nya RCR-zonen, hånade föraren – “godisman till tobaksmannen.”

LÄS MER: ’47 Brand släpper lös hela NASCAR Collab Merch Line från bara $30

Vad tycker du om Buschs nya förening, låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Inlägget “Candy Man to Tobacco Man” – RCR:s nya avslöjande missar platsen när Kyle Buschs Daytona-livery inte lyckas trollbinda fandomen. dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär