Saturday, December 9, 2023
HemNBACam Reddish, Austin Reaves och 3 Lakers i dubbelfigur överlever Kevin Durant's...

Cam Reddish, Austin Reaves och 3 Lakers i dubbelfigur överlever Kevin Durant’s Wrath – 3 viktiga takeaways från säsongens första seger i turneringen

Los Angeles Lakers har studsat tillbaka ikväll efter en tre matcher lång förlustsvit. När de spelar mot Phoenix Suns har Lakers samlat ihop en vinst med 122-119 på Footprint Center. Trots att Bradley Beal och Devin Booker var borta, ställde Kevin Durant upp ett bra försvar, och Lakers var tvungna att krypa för att göra mål under den första kvarten.

Låt oss ta en titt på de avgörande takeaways från kvällens match.

1. LeBron James behöver mer hjälp

När Father Time närmar sig, blir det mycket svårare för stjärnforwarden att kasta in hinkar och ören. 38-åringen kommer att bli ett år äldre i december, och med det kan de åldrande anklarna ta en vägtull på den totala poängen för franchisen. Tillsammans med det är den skadebenägna Antony Davis inte det bästa alternativet för Lakers. Med skadeskräcksspekulationer inför laguppställningen kom AD på något sätt på listan och visade upp en anständig prestation ikväll.

Lakers ställs mot Portland Trail Blazers tisdagen den 12 november. Kommer de att bidra till ännu en förlustserie eller svepa matchen istället?

Håll utkik för fler uppdateringar om den här historien.

RELATED ARTICLES

Mest populär