Friday, February 3, 2023
HemF1"Calm Your Ts!": Den kämpande barnvakten Max Verstappen var tvungen att slåss...

“Calm Your Ts!”: Den kämpande barnvakten Max Verstappen var tvungen att slåss mot Kelly Piquets 2-åring för att skydda sin dyrbara “Toto & Lewis”

Vi vet alla hur bra en racerförare Max Verstappen är. Men hans barnvaktsförmåga, ja, det är något han kämpat hårt med. Eftersom den flygande holländaren hade flickvännen Kelly Piquets dotter Penelope över, medan han streamade, var det säkerligen kaos att uppstå.

Innan de dejtade Max Verstappen gick Kelly ut med sin kollega F1-racer Daniil Kvyat. De två hade en dotter som heter Penelope, som föddes 2019. Eftersom Max har i uppdrag att ta hand om det lilla barnet är en sak han måste vara extra försiktig med sina katter. Inte för att katterna skulle kunna skada Penelope, utan tvärtom!

I en video som återuppstod 2021 på YouTube spelade Max Verstappen Call of Duty Warzone med sina vänner. När spelet livestreamades hörde vi Maxs sida av det bedårande samtalet med den då 2-åriga Penelope.

När Max kämpade för att klara de två uppgifterna hördes han säga: “Ah! Penelope lätt, lätt! Du måste vara lätt. Förstör dem inte så. Ja, slå inte katten. Ja, det är en katt. Penelope hej. Vad gör du? Lugna dina Ts.”

Max lagkamrater skrattade gott när de lyssnade på deras vän som kämpade med barnvaktsuppgifter. Max var definitivt mer oroad över sina älskade katter, Toto och Lewis.

Historien bakom Max Verstappen som vill döpa sina katter till Toto och Lewis

Rivaliteten mellan Mercedes och Red Bull är ingen hemlighet för Formel 1-fans. Tävlingen mellan de två lagen är utan tvekan den mest spännande i den moderna eran av F1. När det blir hett på banan missar varken lagets chefer och förare chansen att gräva efter varandra utanför den. Ett av dessa fall hände under Maxs liveströmmar 2021.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av KELLY PIQUET (@kellypiquet)

När Max simracade med sina katter kröp Jimmy och Sassy runt simulatorns pedaler. Irriterad över störningen sa Max, “F*ck off! Nej! Åh Gud.”

Jimmy och Sassy flyttade sedan över till några kablar och knackade på saker. Detta fick holländaren att skratta och gå, “vi kallar dem Lewis och Toto.”

Senare, i strömmen, avslöjade Max deras riktiga namn och förklarade innebörden bakom deras namn. Han sa: “Jimmy – för du har Jimmy’z i Monaco, klubben. Och du har Sass, så vi kallar honan Sassy.”

Namnen Lewis och Toto har dock fastnat sedan streamen med fansen.

Efter att ha vuxit upp med husdjur är Maxs katter väldigt kära för honom. Inte konstigt att han är så beskyddande mot dem.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär