Saturday, December 2, 2023
HemeSportsCallisto Protocol Fans kommer att bli förbluffade efter att ha lärt sig...

Callisto Protocol Fans kommer att bli förbluffade efter att ha lärt sig om denna oväntade inspiration bakom det kommande Survival Horror Game!

Callisto-protokollet är nästan en vecka kvar till lansering, och fansen är mycket exalterade över det. Det är ett tredjepersons överlevnadsskräckspel som är starkt inspirerat av Dead Space-serien. Den är så inspirerad av Dead Space att folk har kallat den för en andlig efterföljare till den serien. Och det är inte en överraskning, varje konstverk är alltid inspirerad av något eller annat.

Spel och filmer hämtar ofta inspiration från andra medier. Men i fallet med Callisto-protokollet var det ytterligare en sak som utvecklarna hämtade inspiration från, och det kan också vara en överraskning för många.

En konstnärlig tolkning hämtad från Svampbob!

Karaktärsregissören hade sagt att de bestämde sig för att designa några varelser ur ett konstnärligt perspektiv och bara gjorde en massa galna saker. Men de hämtade också inspiration från tecknade serier som Svampbob. Teckningens stiliserade karaktärer och deras rörelser inspirerade formgivarna att ge sina karaktärer en realistisk men stiliserad rörelse och utseende.

Han sa, “Vissa varelser kom från konstperspektivet, men som “Hej, låt oss bara göra något som ser väldigt galet ut”. Och sedan lägger vi in ​​det i spelet och hittar ett sätt att få det att fungera.”

Karaktärsregissören, Glauco Longhi, tillade vidare och hänvisade till tecknad film som sa: “Till och med några tecknade serier, som Svampbob. Vi tittar på tecknade serier om stilisering och rörelser för, även om det är superverkligt och uppslukande, stiliserade vi många saker för att göra dem mer tilltalande.”

Dödsanimationerna i Callisto-protokollet vinner hjärtan

Det som folk tycker är mest tilltalande med det här spelet är huvudpersonens blodiga dödsanimationer. De är så stolta över dessa dödsanimationer att spelets säsongskort skulle komma med en DLC som skulle lägga till fler dödsanimationer till spelet.

Och det är bara logiskt. Spelare älskar coola dödsanimationer. Resident Evil 4, Doom-serien. och till och med Dead Space-serien hade brutala dödsanimationer för huvudkaraktärerna. Så det är ganska uppenbart att för att hålla det hela intressant och originellt gick spelets designers åt alla håll för att få inspiration. Och det verkar som att det lyckades med sin implementering också.

Spelare överallt går gaga över spelets design och dödsanimationer.
Det visar bara hur dedikerade utvecklarna var för att få sitt spel att sticka ut. Det här spelet vinner redan hjärtan överallt.

Detta kan också bero på den senaste tidens ökning av populariteten för sådana skräckspel. Allt vi behöver göra nu är att vänta på att detta spel ska släppas den 2 december. Det lanseras för alla nuvarande och senaste generationens konsoler och PC.

SE DETTA NU- Roligaste felen i videospelshistorien

Har du förbeställt den än? Vi vill gärna veta dina tankar om spelet i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär