Friday, December 8, 2023
HemeSportsCall of Duty Warzone 2-spelare genomför ett James Bond-liknande actionstunt och blåser...

Call of Duty Warzone 2-spelare genomför ett James Bond-liknande actionstunt och blåser bort allas sinne!

Ända sedan den världsomspännande debuten av Call of Duty Warzone 2 har Battle Royale-fans gått galet över 2022-uppföljaren till den ursprungliga Warzone-delen. Även om det finns spelare som har åstadkommit fantastiska segrar i den här titeln, har några av dem kommit upp med en galen nivå av kreativitet. Speciellt när det kommer till att testa ofattbara stunts, till och med matcha nivåerna av actionfilmer med stor budget.

Ja, det är precis vad som hände nyligen när en Call of Duty Warzone 2-spelare genomförde en extremt hisnande action i en onlinematch. Dessutom jämförde han det med de ikoniska filmerna i James Bond-serien.

Call of Duty Warzone 2-spelare imponerar med James Bond-liknande stunt i Battle Royale

James Bond-filmserien är en av de äldsta filmserierna i världen. Hittills har den sett massor av bidrag i det ständigt växande universum av häpnadsväckande omgångar. Det beror på karaktären James Bond, en spion som har porträtterats av olika skådespelare i seriens historia.

Den kanske största USP i den här franchisen är action-kulspelet. De blåser helt enkelt bort tittarnas sinnen när de ser någon av filmerna i den ikoniska serien. Överraskande nog verkar det dock som att även vissa Call of Duty-spelare också är inspirerade av James Bond och hans hisnande taktik att utföra dödsföraktande stunts.

DYK DYPARE

Nyligen lade en Reddit-användare upp en video som visar upp deras spelsession från Warzone 2. Det som är intressant med det här klippet är att det innehåller ett högoktanigt actionstunt, utfört av Redditor, vars namn är u/majorhap.

Som man kan se försöker u/majorhap visa i videon hur de till slut lyckades få till en sekvens, som liknar James Bond-filmserien. Utan tvekan är deras insats minst sagt berömvärd. Till och med användarna på Reddit hade en liknande åsikt efter att ha sett detta karismatiska spel. Deras sinnen var helt bortblåsta.

Activisions Call of Duty Warzone 2 är nu tillgänglig gratis på PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One och PC. Vilka är dina intryck av det ovan nämnda klippet från Battle Royale? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär