Saturday, January 28, 2023
HemeSportsCall of Duty Modern Warfare II säsong 1 laddad om – Vad...

Call of Duty Modern Warfare II säsong 1 laddad om – Vad är raid och hur det kommer att fortsätta kampanjberättelsen framåt?

Call of Duty har erbjudit en massiv storfilm i år i Modern Warfare II. Den splitternya delen i den omstartade underserien från Activision och Infinity Ward har varit en gigantisk när det gäller att slå försäljningsrekord.

Nu verkar det som om tillverkarna är redo att fortsätta med den pågående framgången genom att lägga till nytt innehåll för fansen. Call of Duty kommer att släppa sin första stora uppdatering under den pågående säsongen med säsong 1 Reloaded för Modern Warfare II-spelare. Det kommer att introducera dem till ett helt nytt läge som heter Raid.

Raidläge förklaras i Call of Duty Modern Warfare II Säsong 1 Reloaded

Det kommande läget kommer att innebära en utmaning för dem som gillar att spela “Trios” mycket eftersom Raid-uppdragen kommer att kräva ett team på tre för att slutföra en given uppgift. Som nämnts i den officiella bloggen kommer Säsong 1 Reloaded att avslöja den första Special Ops Raid i Atomgrad.

“Ta tag i två av dina bästa truppkamrater och hjälp Price, Farah och Gaz att avslöja hemligheterna i en starkt befäst fiendeanläggning”, står det i beskrivningen på huvudbloggen. För att gå på djupet kommer Call of Duty Modern Warfare II att fortsätta sin kampanjhistoria med Raid Atomgrad-uppdraget, eller med andra ord, avsnitt 1.

Kapten Price och Farah är i Urzikstan och letar efter sina försvunna lagmedlemmar. Där gör de en chockerande upptäckt i en underjordisk bunker. Med Prices egna ord är Special Ops Raid något som kommer att ta in mycket “våld och timing”.

DYK DYPARE

Call of Duty-spelare som kan avsluta detta raid kommer att kunna låsa upp en ny, välbekant operatör att använda i Multiplayer, Special Ops och Warzone 2. Dessutom kommer en svårare och svårare spellista också att låsas upp för att testa någon veteran Operatörer.

När spelare får ny information kommer spelare att belönas med ytterligare kosmetiska föremål och även mer information om historien om Modern Warfare II. För att få tillgång till en raid behöver spelare en raiduppgift. Det här är följande sätt att få en:

  • Avsluta en specifik daglig utmaning antingen i Multiplayer eller Special Ops.
  • Hamnar bland topp 20 i Warzone 2:s Battle Royale-spellista.
  • Använd den slutliga extrakthelikoptern med en kontant på minst $30 000 i DMZ-läget.

Säsong 1 Reloaded-uppdateringen i Call of Duty Modern Warfare II kommer den 14 december 2022.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär