Thursday, November 30, 2023
HemOlympics"Call Me Auntie": Simone Biles syster välkomnar den bedårande senaste medlemmen i...

“Call Me Auntie”: Simone Biles syster välkomnar den bedårande senaste medlemmen i Biles-familjen

Simone Biles är en av de mest dominerande gymnasterna som världen någonsin kommer att bevittna. Hon föddes i Ohio och växte upp i Houston efter att deras morföräldrar adopterade dem från sin mamma.

Simone Biles och hennes syster, Adria Biles, växte upp tillsammans och delade ett nära band. Systrarna Biles träffades nyligen för att gratulera sin bror Ron och hans fru Sammi till sin nyfödda dotter.

Adria Biles välkomnar lilla Biles

Adria Biles tog över Instagram för att uttrycka sin spänning över att bli moster. Hon la upp en bild på den lilla flickan som heter Ronni som hennes Instagram-berättelse. Ronnis pappa, Ron Biles, delade ursprungligen bilden i ett inlägg på Instagram.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ron Biles II (@rbiles2)

Den lilla flickan ligger och sover i sitt täcke som säger “Baby Biles.” Hon har på sig en vit tröja där det står: “Jag bad för dig.” Bilden innehåller också ett detaljerat kort på barnet som nämner hennes fullständiga namn, Ronni Loise Biles, längd, vikt, födelsedatum och tid.

DYK DYPARE

Adria planerar att skämma bort den lilla flickan med all sin kärlek så fort hon blir stor. Den 23-åriga dansaren skrev: “Kall mig moster, jag kan inte vänta med att skämma bort din vackra tjej.” Små flickor ser upp till sina fastrar, och i det här fallet skulle fansen vilja att hon också skulle se Ronnis namn i historien!

Förra månaden samlades Simone Biles och hennes familj för att fira babyshowern för den blivande Biles flicka. Enligt Ron Biles omfamnade omkring 160 personer tillfället och fick honom, Sammi och deras framtida tjej att känna sig älskade.

2022 ger Simone Biles många anledningar att vara överlycklig

För Simone Biles har 2022 varit ett år av betydelsefulla familjehändelser. I februari 2022 förlovade sig den 25-åriga professionella gymnasten med Jonathan Owens, en NFL-spelare, och i november blev hon lilla Ronnis faster.

I år har Simone Biles massor av anledningar att vara överlycklig. Å andra sidan förväntar sig fansen ivrigt att Biles och Owens bröllop kommer att inträffa 2023.

RELATED ARTICLES

Mest populär