Monday, December 4, 2023
HemSwimming"Busted Out Crying": 3 år innan jag coachade Jennifer Hudson, USA:s olympiska...

“Busted Out Crying”: 3 år innan jag coachade Jennifer Hudson, USA:s olympiska stjärna Ryan Lochte berättade en exklusiv berättelse som involverade en “söt” student

Vem är Ryan Lochtes första elev?

Det är simmarens nära familjemedlem. Hans sexårige son, Caiden Lochte. Redan 2020 hade Ryan ett samtal med Graham Bensinger på sin YouTube-kanal där han delade med sig av sina första simstudentminnen. Med titeln “Ryan Lochte: Teaching my son to swim”, är det tre minuter långa klippet nyttigt. Lochte delar varje hjärtsmältande ögonblick han hade med sin son. När värden bad att få berätta om sina barn började legenden med sin son och tillade uppriktigt, “han är så smart och han gillar att simma”.

Han fortsätter och tillägger: “Ett av mina stoltaste ögonblick hände för ungefär två veckor sedan när han lärde sig simma.” Han tillade vidare, “Vi gick till poolen jag och han och vi hade båda glasögon på och han vänjer sig vid poolen och allting men han simmade slag för slag med mig.”

Det “mest” känslomässiga ögonblicket hörs när han sa: “Jag bröt ut och grät För att det här är det bästa ögonblicket, det var jag och min son som simmade tillsammans. Det var precis som att han kom hem. Jag badar med pappa och jag tycker att det här är det bästa som någonsin gillat det”. Snabbspola fram till 3 år nu, far och son är båda fortfarande på en fantastisk simresa. Efter den “söta” studenten är det Hudson som får en fantastisk upplevelse att simma med Lochte. Båda deras samtal innan dykning i och i poolen är fantastisk.

Hudson och simmästare i poolen

Timmarna i poolen var fascinerande för båda ikoniska personligheter. Jennifer Hudson, 42 är en EGOT-vinnare. Hon dök till slut och simmade innan hon spelade in för sin show, “The Jennifer Hudson Show.” Hon erkände att lektionen var försenad och gick med Ryan Lochte, 39, för ett hotellpoolpass.

I videon vad stal rampljuset när Hudson nämnde, “Jag tror inte att det någonsin är för sent att lära sig.” Och idrottaren instämde med, “Nej, det är aldrig för sent”. Dessutom sågs Lochte prata om sin lyckliga plats, han tillade, “Och min kärlek och passion för vattnet, det är som min lyckliga plats”. Till detta, Hudsons önskan om detsamma.

Klädd i en rosa dräkt tog Hudson på sig en svart våtdräkt och Lochte visade upp badbyxor med amerikansk flagga. Lochte uppmuntrade henne att bli kär i vatten och betonade ålder som ingen barriär. Husdon skämtade om att gå till OS och Lochte uppmuntrade henne med simlängd.

US Air Force skickar ut en speciell inbjudan till simmare som jagar olympiska drömmar; Tillåter dem att dyka djupt in i det okända landet

Dessutom, efter några försök, lyckades Hudson. Lochte berömmer sin studentviljestyrka och tillägger: “Du ville ge upp, men du fortsatte att trycka på. Det är en perfekt läxa som du kan använda även i livet”. I ett nötskal var lektionen rolig för båda. Efter hans barn börjar Lochtes tränarsession för Hudson bli berömd över hela världen.

RELATED ARTICLES

Mest populär