Thursday, November 30, 2023
HemeSports"Bully The F**king Capital Owners..." - Politisk Twitch-kommentator Hasan Piker delar med...

“Bully The F**king Capital Owners…” – Politisk Twitch-kommentator Hasan Piker delar med sig av sina tankar om att Joe Biden ställer sig till de senaste strejkerna för järnvägsförbundet

Den 46:e och nuvarande presidenten i USA Joe Biden har en facklig bild för sig själv. Men nyligen bytte han sida genom att ta ställning för Järnvägsbolagen istället för facket. Så många kallar honom en förrädare, inklusive den politiska Twitch-kommentatorn Hasan Piker.

Detta har varit en riktigt chockerande faktor för fackföreningsmedlemmarna eftersom de trodde att president Joe Biden kunde stå på Järnvägsfackets sida, men istället gick han med företagen som driver lokomotivindustrin eftersom han sa att det kan påverka “ekonomin”. Det verkar alltså som att många är missnöjda med hans senaste favoriter.

Joe Biden tar parti för kapitalägare gör Hasan Piker irriterad

De senaste veckorna har det funnits ett visst krav från lokomotivindustrins arbetare att begära en mycket bättre levnadsstandard och lämna sanktioner. Men istället har de bara beviljats ​​en. Även om alla trodde att president Joe Biden kunde vidta några åtgärder på samma sätt, verkar det som att han har gjort tvärtom, vilket gör flera personer irriterade och arga på honom.

Hugh Sawyer, kassör för Railroad Workers United, en organisation som representerar arbetare från olika järnvägsförbund och transportörer, sa: “Han [Joe Biden] hade möjligheten att bevisa sin arbetsvänliga härstamning för miljontals arbetare genom att helt enkelt be kongressen om lagstiftning för att stoppa hotet om en nationell strejk på villkor som är mer gynnsamma för arbetarna. Tyvärr kunde han inte förmå sig att förespråka en usel handfull sjukdagar. Demokraterna och republikanerna är båda brickor för storföretagen och företagen.”

När det gäller situationen med järnvägsarbetarna förklarade Hasan Piker genom att säga: “Den preliminära överenskommelsen nåddes men kontraktet ratificerades inte eftersom man under omröstningsprocessen inte fick det nödvändiga antalet röster för att säga att ‘hej, vi fackförening Rangordna och arkivera handlingen medlemmarna av unionen gillar faktiskt senaten av överenskommelse.’”

Vidare beskrev Piker situationen angående arbetarnas löv genom att säga: “Poängen är att de [railway workers] ville ha sjukskrivning och de erbjöds inte sjukskrivning. De fick en höjning av lönen, men inte sjukskrivning när hela poängen med jävla grejen var sjukskrivning.”

Vad sa Hasan Piker till stöd för facket?

Senare verifierade Piker till och med det faktum att media bara visar en ensidig historia för situationen snarare än båda sidor. Hasan sa till och med att han stödde saken genom att säga: “Tyvärr, med tanke på den högerorienterade inriktningen av kapitalistiska medier globalt, som ofta förbises, får de det att verka som att det bara finns en sida som är ansvarig för ett arbetsstopp.”

Piker sa sedan, “De skyller alltid på arbetarna, de säger alltid, ‘Oh ja, varför i helvete går inte arbetarna tillbaka till jobbet? De är själviska. De är jävla kung över andra arbetare.”

Piker sa vidare, “Det är reaktionär högerkapitalistisk inramning. Det du istället borde göra är att mobba de jävla kapitalägarna, för det är de som inte håller sig till de rimliga krav som arbetarna ställer.”

Vad tycker du om saken? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär