Saturday, December 9, 2023
HemNFLBucs-ledaren Devin White tvingades vidta moralförbättrande åtgärder efter att ha avslöjat att...

Bucs-ledaren Devin White tvingades vidta moralförbättrande åtgärder efter att ha avslöjat att försvaret “inte är så nära som det brukade vara” – Sportprat

Tampa Bay Buccaneers försvar kapitulerade under de döende minuterna för att tillåta en comeback från Cleveland Browns. Och efter chockförlusten har D-linjens ledare, Devin White, tagit saken i egna händer. Förlusten har tvingat honom att vidta drastiska åtgärder för att förbättra moralen i Bucs försvar. Och han tror att det kommer att hjälpa dem att komma närmare varandra.

Buccaneers säsong hänger i balans efter att Browns gav dem sin sjätte förlust för säsongen.

Devin White förbättrar moralen

Enligt linjebacken Devin White är Buccaneers försvar inte lika nära varandra som det brukade vara. Och det påverkar deras prestationer på planen. Så, med saken i egna händer, bjöd han in alla medlemmar i lagets försvar till en middag på en förstklassig skaldjursrestaurang efter att de föll mot Browns.

Vita och andra LB Lavonte David ordnade middagen. Motivet: att föra spelarna närmare, till den nivå de var på under covid-19-perioden.

Bucs LB Devin White uppmanade hela försvaret att mötas för middag på Eddie V’s måndagskväll. eftersom han och Lavonte David kände att de behövde komma närmare varandra. De vill hålla varandra mer ansvariga. Sa att de var närmare under covid-19-perioden.

— Rick Stroud (@NFLSTROUD) 30 november 2022

“Jag och Lavonte organiserade det bara för att föra killarna närmare, bara för att kunna luta sig mot varandra och lita på varandra, bara prata om den uthållighet vi måste spela med – du vet, allt vi måste göra för att hjälpa det här laget att vinna”, sa White under middagen.

White tillade att Bucs försvar är fantastiskt, och han vill att de ska visa det under alla fyra fjärdedelar av spelet. Tampas försvar är sjua i ligan för tillåtna poäng men har kapitulerat under de sista minuterna av matchen vid flera tillfällen.

Defensiva elände

Buccaneers D-line är så formidabel som den kan bli. Det visade de under säsongens öppningsmatch när de bara tillät ett field goal för Dallas Cowboys. Men på senare tid har de fallit i fjärde kvarten och låtit motståndarna komma tillbaka in i matchen.

När Buccaneers mötte Baltimore Ravens i vecka åtta ledde de matchen med 10-3 i paus. Men de lät Ravens komma tillbaka genom att släppa in 24 poäng i andra halvlek. Och OT-förlusten mot Browns är det senaste exemplet. Pewter Pirates är fortfarande i toppen av NFC South divisionstabellen. Kan de ta sig djupt in i slutspelet? Och kan de upprepa sina 2020 års heroics igen?

RELATED ARTICLES

Mest populär