Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARBubba Wallaces upptåg tvingar sin fru Amanda att slå ihop när paret...

Bubba Wallaces upptåg tvingar sin fru Amanda att slå ihop när paret ger sig ut på ett vilt vinteräventyr

Bubba Wallace och Amanda Wallace är de nygifta i NASCAR Cup Series. Paret kommer att fira sin första årsdag på nyårsafton och de verkar vara på ett eget äventyr. Föraren av #23-bilen berättade nyligen om sina kamper under året och hur hans fru stod som en sten vid hans sida. Det verkar som att Bubba mår mycket bättre nu för tiden och paret verkar vara på ett roligt äventyr.

Amerikas favoritvideo idag

För Bubba Wallace var säsongen i cupserien 2023 inget annat än transformerande. 23XI Racing-mannen tog sig vidare till slutspelet för första gången i sin karriär och slutade P10 på poängtabellen, hans karriärs bästa avslutning hittills.

Bubba Wallace verkar ha några roliga veckor

Amanda Wallace laddade nyligen upp en video på sin Instagram Stories där Bubba Wallace kan ses helt klädd i vinterkläder. Paret verkade sitta inne i något som såg ut som en linbana när snön föll överallt runt dem. Semestersäsongen är i full gång och det är den tid på året som NASCAR-förare kan koppla av innan grinden börjar igen.

Med tanke på hur Bubba talade om sina kamper tidigare, var det trevligt att se honom trivas med en av sina närmaste personer. 23XI Racing-mannen har förtjänat denna välbehövliga paus efter vad som var hans bästa cupseriekampanj någonsin och han hoppas kunna göra ännu bättre nästa gång.

30-åringen verkade ha en galatid på NASCAR Awards i Nashville för några dagar sedan när han nyligen delade sin “Nashville dump” på Instagram. Det blev många bilder men en bild på Ryan Blaney med en viktoriansk peruk redigerad på huvudet stack ut mycket mer än resten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bubba Wallace (@bubbawallace)

Han kan tyckas ha det bra just nu men Bubba Wallace fick kämpa i år. 30-åringen erkände att han var deprimerad efter att Blaney vunnit cupserien. Men han krediterade Amanda Wallace för att ha dragit honom igenom de svåra tiderna.

Kyle Larson förolämpar NASCAR-gemenskapen genom att öppet bekänna sin motvilja mot “Alltför högt” racerbilar

23XI Racing-stjärnan krediterar sin signifikanta andra för att han stått vid sidan av honom

I en intervju nyligen förklarade 23XI Racing-föraren hur hans frus ständiga närvaro och stöd enormt hjälpte honom att ta sig igenom vad han än hade att göra med vid den tiden, och det blev en hjärtevärmande historia.

”Jag vaknar och min fru är där. Hon säger: “Hur mår du idag?” Och det är som en sån där dag. Vi håller varandra på tårna. Vi spelar tv-spel tillsammans. Så hon är till stor hjälp. Och sedan nästa sak du vet, klockan slår 5 och det är som, “Hur går det?” och jag är bra. Det bara blåser över”, tillade Bubba Wallace.

Bubba Wallace kommer att hoppas på att bli helt klara när säsongen 2024 börjar. 30-åringen kommer att försöka förbättra en framgångsrik 2023-kampanj och nu när hans nära vän har vunnit mästerskapet, skulle han inte vilja hamna efter för mycket.

RELATED ARTICLES

Mest populär