Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARBubba Wallaces fru skriver ett hjärtvärmande meddelande när duon firar sin första...

Bubba Wallaces fru skriver ett hjärtvärmande meddelande när duon firar sin första årsdag

Bubba Wallace slog ut den ur parken i år och zoomade in i slutspelet för första gången! Men han är snabb med att säga att inget av detta skulle ha hänt utan hans fru, Amanda Wallace. Kan du fatta att det redan har gått ett år sedan det vackra paret sa “jag gör det”? Tiden går verkligen fort när man har roligt!

Amerikas favoritvideo idag

Dessa två är seriöst parmål. Just nu suger de upp all kärlek och lycka från sin ettårsjubileum. Och gissa vad? Amanda har delat med sig av små glimtar av deras firande online. Från söta berättelser till hjärtevärmande inlägg, det är som att vi är där med dem och firar deras stora dag. Är inte det bara det sötaste?

Amanda Wallace längtar efter att trycka på bakåtspolningsknappen och återuppleva dagen då hon och Bubba sa “jag gör det”

Bubba och Amanda Wallaces kärlekshistoria är direkt ur en saga. De korsades först på gymnasiet, långt innan Bubba gjorde sitt avtryck i NASCAR. Visst, de var inte gymnasieälsklingar eller så, men de höll kontakten vid liv långt efter att ha kastat sina examensmössor. Snabbspola fram några år och gnistor började slå.

År 2016 var de en fullskalig grej, och 2021 var de förlovade. Sedan, på nyårsafton – snacka om att avsluta året med en smäll – gjorde de det officiellt. Bubba hade en känsla av att han skulle bli helt kvävd av att se Amanda gå nerför gången. Och gissa vad? Han gjorde. Deras bröllop? Oförglömligt, helt klart.

För att fira ett år av bröllopslycka lade Amanda upp ett rörande meddelande på Instagram, tillsammans med en ögonblicksbild från deras bröllop. Hon skrev: “Känner mig på toppen av världen efter vårt första äktenskapsår! Jag önskar att vi kunde gå tillbaka och återuppleva den mest episka natten i våra liv. Så exalterad över många år av äktenskap med mitt livs kärlek, @bubbawallace.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Amanda Wallace (@amandaaawallace)

Bubba var inte långt efter med att dela glädjen. Han publicerade ett par berättelser från Amanda och visade upp deras jubileumsfestligheter. Den ena berättelsen fångade gäster och paret förlorade i ögonblicket, dansade och hade det jättekul, medan den andra innehöll Amandas mattallrik, en flaska Silver Oak och Bubba som blinkade med ett segertecken i bakgrunden.

Precis som Bubba hoppades när de började den här resan tillsammans, “Att gifta mig och börja ett nytt liv tillsammans, jag är bara så exalterad över att ha ett bra i mitt hörn. Vi har så kul tillsammans.” Det verkar som om hans dröm har gått i uppfyllelse. Han har till och med nämnt för ett tag sedan hur Amanda har varit en klippa för honom, särskilt när det gäller att hantera sin depression.

Bubba Wallace uppskattar fru Amanda för hennes ständiga närvaro

Bubba Wallace, med sju år under bältet i NASCAR, nådde nyligen ett personbästa genom att sluta på 10:e plats under säsongen 2023 i cupserien. Trots den här bedriften och att hans nära vän Ryan Blaney tog hem Cup Series-mästerskapet, delade Wallace på Instagram att han kände sig konstigt känslolös efter loppet.

Han öppnade för hur han ibland inte kan peka ut varför han känner sig nere, vilket gör det svårt för hans fru att erbjuda stöd. Men hon har varit en stöttepelare för honom. “Till mina pip där ute och stirrar på en tom vägg, jag är med dig. I morgon är en annan dag. Ännu en möjlighet. Fortsätt efter det”, uppmuntrade han.

Om sitt förhållande till Amanda och hennes stöd sa Bubba Wallace: “Vi håller varandra på tårna. Vi spelar tv-spel tillsammans. Så hon är en enorm hjälp. Och sedan nästa sak du vet, klockan slår 5 och det är som, “Hur går det?” och jag är bra. Det bara blåser över.”

Bubba Wallace skjuter skjuten mot sin spotter när det 23 laget njuter av off-season Shenanigans

Är det inte inspirerande hur de stöttar varandra? Vi vill gärna höra dina tankar om detta enastående par. Och hej, låt oss veta vem ditt bästa NASCAR-par är i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär