Monday, February 26, 2024
Hem23XI RacingBubba Wallaces 2024 McDonald's-program läckte ut när Toyota installerar den ökända Daytona-attraktionen

Bubba Wallaces 2024 McDonald’s-program läckte ut när Toyota installerar den ökända Daytona-attraktionen

Daytona-veckan ligger bara ett stenkast bort, och du kan känna surret i luften, precis som en festival. Men nu är det inte bara en känsla; det är något du kan se med dina egna ögon. Toyota släppte nyligen katten ur påsen genom att ställa sina bilar med Daytona-tema precis vid deras ytterdörr. Smutsen gav alla en tjuvtitt på Bubba Wallaces åktur, klädd i McDonalds färger för det stora loppet.

Kommer du ihåg hur McDonald’s spelade älva gudmor till #23-bilen? Det var när Bubba Wallace tog sin första seger i cupserien den 4 oktober 2021 på Talladega Superspeedway. Nåväl, han är redo att “få tillbaka 2014”, med sin pålitliga besättningschef Bootie Barker vid sin sida.

#23 siktar på att replikera fjolårets skyhöga självförtroende

Även om teamet förmodligen hade planer på att själva dra tillbaka gardinen för det nya lackeringsjobbet, visade sig den oavsiktliga eller kanske avsiktliga avslöjandet vara ett silverkant. Den enda nackdelen med den här typen av avslöjande är att du inte riktigt kan bedöma publikens reaktion.

Men gör inga misstag, det här kommer sannolikt inte att skaka Bubba Wallaces eller McDonalds tro på honom. Efter ett banerår 2023, 23XI Racings stjärnförare piggar upp för 2024 års NASCAR Cup Series med nya strategier och en ny syn. Han ser den kommande säsongen som ett fält mogen med chanser för en comeback.

BREAKING: 2024 bilar installerade vid Toyotas port pic.twitter.com/ahMGSRWaBp

— Jordan Werth (@bottomsplitCEO) 8 februari 2024

I en hjärte-till-hjärta-intervju med NBC Sports reflekterade Bubba Wallace över det förflutna och såg framtiden och hämtade inspiration från sitt yngre jag vid Texas Truck Race 2014. Han är på ett uppdrag att återerövra den gamla gnistan och självsäkerheten. “Vi kom tvåa och försökte passera Kyle (Busch) och vi sprängde och det tog slut på våra titelchanser. Det var som “d…, galet”, men det jag såg där var en självsäker Bubba. jag känner att Jag får liksom tillbaka 2014vilket är bra för mig, bra för alla”, fångade NBC Sports Wallaces tankar.

Och låt oss inte glömma att Bubba Wallaces fans går ut och ser till att Toyota och konkurrenterna vet att Wallace, med sin eldiga McDonalds-livery, har en armé av supportrar som hejar på honom.

Supportrarna surrar av spänning över smygtitten av #23-bilen

Bubba Wallaces åktur, med sin slående blandning av svart, rött och gult, stack ut bland mängden bland en uppsättning av sex flashiga bilar. Fansen var snabba med att lovsjunga och sa: “Det där tuffa 11-schemat ser bra ut. Gjorde några ändringar.”

Ett annat fan slog på hatten för designen och fick Toyota att lysa i ett nytt ljus: “Shoutout vem som någonsin torkat upp 23:an och 11:an. Får de nya Toyotas att se bra ut.” En beundrare, mindre bekymrad över estetiken, var mer tagen av den praktiska sidan av saker och ting och påpekade: “Kommer att behöva uppgradera området så att det kan passa alla Toyotas.”

Sedan gav några sitt fulla stöd bakom Wallaces design, med kommentarer som “Bubba-schemat är så bra”, “Bubbas plan är ganska meh för mig just nu men det kommer definitivt att växa på mig. Dennys plan ser superren ut, och “De där guldgula siffrorna äter på 23!!!!!!!”

Läs mer: Drama på Daytona International Speedway: Återbesök de mest dramatiska kvalificeringsögonblicken från Daytona 500

Komplimanger fortsatte att rulla in, med fans som utbrast: “Den där McDonald’s-bilen” och “Första titt på FedEx- och McDonalds-bilarna, grattis.” Ändå var inte alla sålda på det nya utseendet: “Bubba vinner, imo. Det är ett sjukt färgschema.” Vad tycker du? Är du med på det nya utseendet, eller verkar det hela lite bekant för dig?

Inlägget Bubba Wallace’s 2024 McDonald’s Scheme läckte när Toyota installerade den ökända Daytona Attraction dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär