Monday, December 4, 2023
HemMLBBryce Harpers permanenta övergång till första basen: Utforska 330 miljoner dollar Phillies...

Bryce Harpers permanenta övergång till första basen: Utforska 330 miljoner dollar Phillies Stars karriärskador i en chockerande uppdatering

Det var en oförglömlig säsong för Philadelphia Phillies och deras stjärnspelare, Bryce Harper. De skrev historien genom att ta sig till eftersäsongen för andra gången i rad. Även om de förlorade biljetten till World Series mot den pigga Arizona Diamondbacks, uppskattades deras prestationer, särskilt Harper’s, av alla.

Noterbart att flera skäl låg bakom detta. Det inkluderade övermänsklig återhämtning från Bryce och hans övergång till första basen för en avgörande roll i försvaret samtidigt som han hamrade på homers på plattan. Eftersom han inte var det föredragna valet för första basen höjde Harpers bravader i slutspelet på ögonbrynen, och nu har hans permanenta skift lagt till mer brand till fallet. Med tanke på att det har kommit upp i början av den fria byrån, är tidigare MVP:s skador orsaken till detta chockerande drag eller något annat?

Bryce Harper: Från en catcher i skolan till första basen i Phillies

Philadelphia Phillies hade ett hjärtskärande avslut på sin säsong. Efter att ha lett striden förlorade de ligamästerskapet och gick ut ur World Series-scenen. Med tanke på att det inte var det bästa resultatet var förändringar för det bättre slutet av nästa säsong motiverade. Det verkar som att Phillies redan har börjat göra det.

Enligt de senaste rapporterna har de flyttat Bryce Harper till första basen i ett intressant drag. Han spelade på den positionen i en tillfällig åtgärd. Det är dock inte tillfälligt längre. Stjärnan på 330 miljoner dollar kommer att starta på den första basen under den kommande säsongen.

Noterbart skulle det vara ytterligare ett byte av position i Harpers karriär efter att ha börjat som catcher. Han skrev in sig för Stephen Strasburg på samma position innan han flyttade ut till ytterfältet, senare i karriären. Och nu kommer han att flytta till infield med första bas under hans vakt. Men vad är orsaken bakom det?

Varför byter Harper sin position igen: orsaken bakom det

Slutet av MLB World Series markerade starten på den fria byrån. Flera spelare är nu på marknaden för sitt nästa lag. Framför allt, från Phillies, har infältaren Rhys Hoskins flyttat till den fria agenten och kommer sannolikt inte att återvända till Philadelphia.

Det lämnar en öppen plats i truppen, och med Bryce Harper som gör det bra på första basen ser Phillies honom som Hoskins permanenta ersättare. Med tanke på hans egenskaper är detta ett betydande drag. Det är dock inte helt relaterat till Hoskins. Harpers skador är också orsaken som har flyttat honom till en ny position.

Hans skadetidslinje hittills: från rygg till underarm

Baseboll är en fysisk sport, och skador är en del av spelet. Men som alla andra professionella idrottare och organisationer är fokus att hålla sig i form så mycket som möjligt. Situationen är inte annorlunda för Bryce Harper, som är i början av trettioårsåldern men har råkat ut för flera skador som hindrade hans säsongskörning.

Enligt uppgift har Harper, sedan han skrev på för Phils på ett trettonårskontrakt, mött flera gånger. Det inkluderar skador från rygg till hand på hans underarm. Räknat går summan till 15 de senaste fem åren, i snitt fem skador per säsong. Upprörande? Är det inte?

Tja, detta är inte allt. Han var också tvungen att genomgå en Tommy John-operation förra året för att läka sin armbåge. Eftersom han var en slagman och en ytterspelare, avslutade skadan nästan hela säsongen 2023, om inte den övermänskliga återhämtningen som gjorde honom tillgänglig på rekordtid. Situationen kan dock inte vara densamma varje gång.

New York Yankees kapten Aaron Judge är ett perfekt exempel. Stjärnspelaren drabbades av en tåskada, vilket gjorde att han stod utanför, vilket påverkade hans och lagets säsong. Som sjufaldig all-star är Harper i en liknande åldersgrupp och förstår denna situation. Med flera år kvar av karriären och kontraktet måste Harper dessutom hålla sig i form för att uppnå sitt mål med Phillies.

Är detta den bästa vägen runt för Bryce Harper att förlänga sin karriär?

Fysisk idrott kräver mycket hårt arbete för att lyckas. Men allt detta kommer bara med en vältränad kropp och för att säkerställa att varje idrottare gör justeringar. Till synes har Harper justerat sig med en övergång till första basen efter att ha spenderat 2023 som en DH.

Trots MVP-status, 4 lag avvisade att värva Bryce Harper på lång sikt, avslöjar superagenten Scott Boras: “De ville bara ha…”

Enligt rapporten spelar ålder en avgörande roll för tillfrisknandet. Spelare i trettioårsåldern förlorar mer speltid, vilket ökar när de åldras. Dessutom antyder Harpers speltidsmiss också detsamma. Den enda utvägen verkar vara att gå från en högriskstrategi till en säker zon. För Harper, som har råkat ut för flera skador som ytterspelare, är den första basen den.

RELATED ARTICLES

Mest populär