Saturday, December 9, 2023
HemNFLBruised Aaron Rodgers Unbroken när Top QB sitter vid gården för att...

Bruised Aaron Rodgers Unbroken när Top QB sitter vid gården för att bevittna en dramatisk thriller på 39-årsdagen

Green Bay Packers QB Aaron Rodgers fyllde 39 igår. Och trots den inkonsekventa säsongen han har, ville Rodgers inte att det skulle sätta stopp för hans födelsedagsfirande. A-Rod tillbringade sin födelsedag med att heja på sina Milwaukee Bucks på en kväll de mötte Los Angeles Lakers. Och Rodgers var domstolen för all handling.

Aaron Rodgers var närvarande på Fiserv Forum för att rota efter Giannis Antetokounmpo och Milwaukee Bucks. Rodgers är delägare i Bucks och var en del av den fantastiska närvaron på gården tillsammans med sin Packers wide receiver Randall Cobb. På plats i samma rad och sällskap som Rodgers fanns också Mallory Edens och pappa Wes Edens. Wes Edens är en av de primära ägarna till Milwaukee Bucks organisation.

DYK DYPARE

Aaron Rodgers lämnade matchen mot Dallas Cowboys efter en sned revbensskada. Backup QB Jordan Love ersatte den regerande back-to-back ligans MVP i 40-33-förlusten mot Cowboys. Rodgers har också kämpat med en delvis bruten tumskada. Detta hindrade dock inte A-Rod från att se 2020 och 2021 års NBA-mästare slåss.

Anthony Davis satte upp en show för Aaron Rodgers födelsedagskväll

Det här är inte första gången fans såg Super Bowl-mästaren 2010 vid en basketmatch i Milwaukee. Aaron Rodgers var också närvarande vid den andra matchen i Milwaukee Bucks och Chicago Bulls Eastern Conferences första omgångs slutspelsserie. Det är ingen överraskning att se NFL-spelare stödja sina NBA-favoritlag. Dallas Cowboys passerar rusher och defensiv stjärna, Micah Parsons var också närvarande nyligen vid Mavericks-Warriors-matchen och röjade efter sin favoritspelare, Luka Dončić.

Det är säkert att säga att Aaron Rodgers behövde lite motivation från sina Milwaukee-pojkar. Giannis och Co kunde dock inte komma ut med segern hemma mot Lakers. LeBron James och Anthony Davis räddade Purple and Gold-armén i en sista-minuten-vinst med 133-129. Anthony Davis, som är ett stort fan av A-Rod, ställde upp för nr.12 på sin födelsedag, med 44 poäng och 10 returer i matchen.

Aaron Rodgers förväntas spela igenom sina tum- och revbensskador. På Pat McAfee-showen sa den 16-årige veteran-quarterbacken att tumme- och revbensrapporterna såg bra ut och Rodgers förväntar sig att spela i den kommande matchen med divisionsrivaler, Chicago Bears.

RELATED ARTICLES

Mest populär