Wednesday, December 6, 2023
HemEquestrianBruce Springsteens fru hejar Equestrian Daughter mitt i rytande globala mästerskapstourpublik

Bruce Springsteens fru hejar Equestrian Daughter mitt i rytande globala mästerskapstourpublik

Jessica Springsteen har överträffat sin berömda musikaliska släktlinje för att markera sin närvaro genom ridsportexpertis genom åren. I branschen i mer än ett decennium har 31-åringen stått för att omfamna inte bara flera Grand Prix utan också den olympiska scenen. Den här gången har Jessica återigen trampat för att höja sin närvaro med ett framträdande i Prag.

02 Arena i Prag gjorde sig redo för att vara värd för ridvärldens mest efterlängtade helg. Bland de bästa av de närvarande atleterna tog sig Jessica smidigt in på arenan; tävlar om den ultimata Longines Global Championship (LGC) Super Grand Prix-titeln. Även om det fanns många supportrar för den berömda ryttaren, stack en särskilt ut för den viktiga kvällen.

Ryttaren har en speciell hejarklack

Den 18 november, lördagen, presenterade 02 Arena Super Grand Prix-evenemanget för mästerskapshelgen. Sexton hoppningsmästare från 16 olika städer tog sig till marken för att slåss. Att gå med i det spännande loppet när Jessica Springsteen tog sig till den komplexa banan och sa att hennes mamma och musikaliska briljans, Patricia Scialfa, inte kunde hålla tillbaka hennes spänning. I Instagram-uppdateringen som delas av LGC-sidan, kunde sångaren ses jubla med stående ovationer. “@Jessicaspringsteen mums reaktion på ren runda”, löd historien medan en pil pekade mot Patricia.

För att kvalificera sig till Super Grand Prix behövde Jessica vara en av de gyllene biljettvinnarna i LGC Tour. I augusti i år briljerade ryttaren i Londons Grand Prix på 1,60 meter. Förutom att tjäna €115 500,00, säkrade Jess sin plats i den ultimata tävlingen bland 15 andra. Trots närvaron av anmärkningsvärda namn på listan levererade den unge ryttaren en imponerande prestation.

Jessicas SGP Showcase

Super Grand Prix erbjöd ett enormt prisbelopp på €1,25 miljoner över en bana med två omgångar. De tävlande stod inför utmaningen att navigera på 1,65 m spåren för att nå framgång. I den första omgången av tävlingen red Jessica på toppen av Don Juan Van De Donkhoeve, klockade in på 73,35 sekunder, och placerade sig på fjärde plats med en klar runda. Efter att ha avslutat omgång 2, noterade ryttaren en sluttid på 61,19 sekunder, vilket säkrade den åttonde positionen bland de 16 bästa. Denna omgång gav Jess 37 500 Euro för kvällen.

“Så spännande”: Ryttarolympiern Jessica Springsteen avslöjar ett “roligt minne” i den senaste intervjun

Ledande i tabellen var dock den franske OS-ryttaren Julien Epaillard. 46-åringen har ett imponerande rekord på 76 internationella segrar, vilket särskilt inkluderar två 2023 LGCT Grand Prix-titlar. Julien noterade en imponerande tid på 57,49 sekunder. “Det var mycket spänning med mitt fel, jag var inte säker på om jag skulle stanna i ledningen, men det var fantastiskt idag”, sa ryttaren när han säkrade den eftertraktade titeln.

Julien fick sällskap på prispallen av 2021 års LGCT Super Grand Prix-vinnare Henrik von Eckermann och entreprenören Max Kühner. Även om tävlingen inte gav önskade resultat för Jessica, kommer den uppåtstigande ryttaren att försöka ta sig fram med rätt stöd.

Se The Story: Att bemästra ridångest: Fem kraftfulla tankesättstekniker för att övervinna rädsla vid ridning

RELATED ARTICLES

Mest populär