Saturday, January 28, 2023
HemMartial artsBruce Lees dotter avslöjade en gång hur pappas kärleksfulla minne påverkade hans...

Bruce Lees dotter avslöjade en gång hur pappas kärleksfulla minne påverkade hans kamrater: “De kände sig sedda av honom”

Kampkonstnären som blev skådespelaren Bruce Lee var en av de största personligheterna i världen. Som skådespelare hade folk flera åsikter om honom. Många uppgav att Lee var oförskämd mot stuntmän på inspelningsplatsen medan många tror att han var ganska omtänksam. Men i en av intervjuerna pratade Lees dotter om att hennes fars omtänksamma natur påverkade hans kamrater.

Bruce Lee är krediterad för att ha populariserat kampsportsbaserade filmer på den västra sidan av världen. Han överbryggade klyftan mellan öst och väst publik och gjorde sig själv till en popkulturikon. Faktum är att en större del av ungdomen uppmuntrades att lära sig kampsport på grund av honom.

Bruce Lees kamrater blir känslosamma när de pratar om honom

När Bruce Lee började producera Hongkong-baserade filmer i USA fick han stor kärlek. Snart blev han en megastjärna. Men sedan hans död 1973 har flera rykten om hans beteende dykt upp. Lees dotter, Shannon Lee, har alltid försökt förklara hur hennes far var och försvara hans rykte.

Lee använde mycket av “min vän” när han pratade med människor. I en av podcasterna fick Shannon frågan om orsaken bakom Lees citat. Hon förklarade att Bruce Lee var väldigt snäll och omtänksam som person. Han ville behandla varje person han pratade med inte bara som en enhet utan som en vän. Hans sätt att tala var mycket karismatisk och försökte förmedla kunskap till lyssnaren.

Vidare berättade hon att hennes elever och vänner var uppslukade av hans generösa sätt att tala. Shannon sa i podcasten, “Det hade en sådan inverkan på min fars elever och vänner till denna dag att de tänker på honom och pratar om honom, de blir känslosamma eftersom de kände sig sedda av honom.”

Shannon trodde att hennes far var annorlunda än Bruce Lee på skärmen. Många personligheter som Jackie Chan har också delat att Lee var väldigt snäll och omtänksam mot stuntmän på inspelningsplatsen och att han aldrig respekterade dem.

Vem spelar Bruce Lee i hans kommande biopic?

Många biografier gjordes i Lees ära ända sedan han dog 1973. Nyligen meddelade Oscarsvinnare regissören Ang Lee att han kommer att casta Lees son Mason Lee i den senaste biografin om Bruce Lee. Den taiwanesisk-amerikanske skådespelaren Mason Lee är en mikrobiologiforskare.

En Bruce Lee-biografi är på gång med Ang Lee som ska regissera.

Ang Lees son, Mason Lee, kommer att spela huvudrollen.

(Källa: Deadline) pic.twitter.com/TwrKwtvsj7

— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) 30 november 2022

32-åringen är mest ihågkommen för sin roll som Teddy i The Hangover Part II tillsammans med Bradley Cooper och Scarlett Johansson 2011. Filmen är i utvecklingsstadiet under Sonys 3000 Pictures.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär