Saturday, December 9, 2023
HemWrestling"Bruce Lee överväger uppståndelse": Ronda Rousey fick Stern 'Bodyguard'-påminnelse som hennes uttalande...

“Bruce Lee överväger uppståndelse”: Ronda Rousey fick Stern ‘Bodyguard’-påminnelse som hennes uttalande Irks MMA- och WWE-fans

Ronda Rousey har en speciell plats i MMA-historien. Hon blev den första kvinnliga fightern att skriva på för UFC och styrde divisionen som den första dammästaren någonsin i befordran.

UFC gjorde henne också till den första kvinnliga kandidaten i deras Hall of Fame. Dessutom har hon också en OS-medalj i judo. När det kommer till de största kvinnliga MMA-fighters genom tiderna, kan Rouseys namn dyka upp på listan. Däremot väckte hon nyligen ilska av fansen när hon gjorde ett djärvt uttalande i sina sociala medier.

The Baddest Woman on the Planet publicerade en video där hon tar ner Shotzi i deras Survivor Series-titelmatch för några dagar sedan. I bildtexten antydde Rousey att hon var den största kampsportaren genom tiderna. Det här passade inte fansen, som lät henne veta vad de tyckte.

Fans förlöjliga Ronda Rousey för hennes “största” påstående

Ronda Rousey har haft svårt att vinna över fansen i WWE nyligen. Detta har lett till att The Rowdy One gått åt andra hållet och spelat mer av en klackpersona. Och nu verkar det som om hennes karaktär sträcker sig bortom ringen efter hennes Instagram-inlägg.

Rousey vann över Shotzi i Survivor Series för att behålla sitt SmackDown Women’s Championship. Efter den här vinsten lade Rousey upp bilder från sin match på sina sociala medier samtidigt som hon laddade upp en video där hon tar ner Shotzi i luften under en sekvens.

DYK DYPARE

Hon skrev i bildtexten: “Du undrar någonsin hur det är att bo i kroppen av den största kampsportare som någonsin levt? Jag gör inte. Jag vet.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ronda Rousey (@rondarousey)

Efter hennes djärva påstående svarade fansen snabbt genom att påminna Rousey om hennes UFC-förluster och avfärdade hennes påstående som den största MMA-fightern någonsin.

En användare skrev, “Största marskalkkonstnären? Holly Holms fot och Amanda Nunes nävar skulle inte hålla med om det.” En annan användare kommenterade: “Någonstans … om du lyssnar riktigt hårt … kan du fortfarande höra ekot av sparken som Holly Holmes landade i ditt ansikte.” Ytterligare en användare skrev: “Varför pratar hon om Amanda när hon inte brottades? Det var konstigt.”

Fansen förlöjligade Rouseys uttalande ytterligare. En användare skrev, “Lägg ner crackpipe”, medan en annan sa: “Förlåt, Ronda den största är inte du.” Några fans fortsatte att nämna hennes nederlag mot Holly Holm.

Ett fan skrev, “Största kampsportare som någonsin levt” holly holm tycker annorlunda. Ett fan kastade också skugga på Rousey för att ha Shayna Baszler på ringsidan och skrev: “Och ändå behöver du en livvakt.”

Många fans påminde henne också om MMA-legenden Bruce Lee. Ett fan skrev: “Bra? Ja. Störst? Nej. Det kommer alltid att tillhöra Bruce Lee.”

Ett annat fan skrev: “Verkligen Ronda? Skulle älska att se hur du klarade dig mot Bruce Lee.” Ytterligare en användare kommenterade, jag ser inte Bruce Lee där inne och en annan skrev, “Jag undrar hur det skulle vara att bo i Bruce Lees kropp.” Ett fan skrev också, “skar till Bruce Lee som övervägde att återuppstå när han hörde om denna bildtext i livet efter detta.”

Ronda Rousey har åstadkommit mycket i sin MMA-karriär. Hon är kanske där uppe med några av de bästa kvinnliga MMA-fighters genom tiderna. Men hennes påstående om att vara den största kampsportaren föll inte i god jord hos både WWE- och MMA-fans, och det irriterade dem. Vad tycker du om Rouseys uttalande? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär