Thursday, November 30, 2023
HemWweBröt Gunther WWE:s heliga 4:e mur för att riva The Miz i...

Bröt Gunther WWE:s heliga 4:e mur för att riva The Miz i ett elektriskt RAW-segment på måndagskvällen?

Pro wrestling kan vara ett manusförlopp av händelser, men det bär på några mycket verkliga och genuina känslor, element och viktigast av allt, bakgrundshistorier. Som en allmän regel bryter WWE-superstjärnor vanligtvis inte den heliga fjärde väggen. Men WWE Intercontinental Champion Gunther tog sig nyligen friheten och tog ett skott på The Miz.

I det senaste avsnittet av Monday Night Raw bestämde sig Gunther för att bli ful och personlig med The Miz. Faktum är att Gunther gick över gränsen och tog upp The Mizs svåra förflutna i WWE.

Vad sa Gunther till The Miz som har gjort hela WWE-universumet upprört?

Ringgeneralen Gunther och The Miz kommer att möta varandra i Survivor Series för WWE Intercontinental Championship. Båda brottarna gick in i ringen i det senaste avsnittet av Raw för att leverera sina sista kampanjer. I den Avsnitt 20 novemberWWE Universe såg sinnespelet spelat av Gunther mot sin utmanare.

Under ett häftigt utbyte sa Gunther: “Lille Mike Mizanin, en liten konstig som blev mobbad på gymnasiet för att han idoliserade alla de hjältar som de just namngav. Och när du tog examen från gymnasiet gjorde du en karriär för att bli en WWE-superstjärna och du fick äntligen träffa dina hjältar. Och de mobbade dig för att få dig att förstå eftersom du inte hör hemma i den här sporten.” Gunther hänvisade till mobbningen The Miz som WWE-legender utsattes för när han fortfarande satte sina fötter i företaget.

The Miz behandlades likgiltigt av storheter som JBL och Chris Benoit, som inte lät honom använda WWE omklädningsrum för att byta om. På grund av detta tvingades The Miz att använda korridorerna bakom scenen och till och med toaletterna avsedda för icke-brottare.

Gunther insisterade på att ingenting hade förändrats; enligt honom hörde The Miz fortfarande inte hemma där. Han knuffade sedan till The Miz och provocerade honom att slå ett slag. Medan Gunther trodde att han skulle försvaga The Miz med sina smutsiga trick, svarade A-listen med en rejäl vedergällning.

En skallekrossande upplevelse för ett själskrossande försök

Medan Gunther trodde att han kunde bråka med Miz huvud med hans själskrossande ord, kunde han inte ha haft mer fel. Istället svarade The Miz på hans verbala låga slag med ett fysiskt, innan han levererade en otäck Skull-Crushing Finale.

Historiebrytande WWE-mästare vill att Brock Lesnar ska “validera” honom och kalla odjuret för sin “Personal End Boss”

Ringgeneralen borde inte ha förväntat sig något mindre av mannen som tog sin förstaplats genom en fatal fyrvägsvinst. Titelmatchen mellan båda WWE Superstars är en av de mest efterlängtade striderna i WWE:s kommande PLE, Survivor Series.

Gunther är den interkontinentala mästaren som regerat längst och har haft titeln i 530 dagar. Å andra sidan har The Miz varit Intercontinental mästare åtta gånger.

Kommer The Miz att kunna krossa ytterligare en titan för att förtjäna det prestigefyllda bältet för en rekordlik nionde gång? Låt dina tankar flöda i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär