Monday, December 4, 2023
HemBodybuilding"Bros gener är tillväxthormoner": Strongman Beasts 11-åriga son som marklyfter 225 kg...

“Bros gener är tillväxthormoner”: Strongman Beasts 11-åriga son som marklyfter 225 kg lämnar fitnessgemenskapen förvånad

Ålder är bara en siffra när det gäller att följa din passion och väl, den 11-årige sonen till Strongman Beast har bevisat det ända sedan han började träna på gymmet med sin pappa. Eddie Hall ser till att efter sin intensiva träning för att hålla sig i form och fortsätta att lämna människor i vördnad för sin styrka, lägger han in allt sitt stöd för att träna sin son.

Det verkar som att allt hans hårda arbete och stöd verkligen lönar sig, eftersom Max Hall bara blir bättre på forten. Han lämnar ibland till och med sin far star-struck med sin styrka och hängivenhet i så tidig ålder.

Eddie Halls son bedövar honom genom att lyfta 225 pund

Kroppsbyggarjätten Eddie Hall, tog nyligen till sitt officiella Instagram-konto, @eddiehallwsm, och delade ett inlägg där han sågs stötta sin son på gymmet, när han var upptagen med sitt träningspass. På den första bilden poserade han med Max, med stängd knytnäve, vilket vanligtvis betyder styrka. Mängden glädje och spänning är ganska tydligt i deras båda ansikten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 𝐄𝐝𝐝𝐢𝐞 𝐇𝐚𝐥𝐥 – 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐬𝐭 (@eddiehallwsm)

På nästa bild sågs Max Hall lyfta hela 225 lbs marklyft, och även det bibehöll den perfekta formen nästan utan ansträngning. När han avslutade sitt lyft lämnade han baren och Eddie Hall kramade honom med all sin stolthet. Det band som far-son-duon hade var verkligen ovärderligt.

I bildtexten skrev Strongman Beast, “Pojken marklyfte 100 kg Säger att han vill ha 200 kg till sin 12-årsdag #fatherandson #family #gym #deadlift #pb Big Love, The Beast”. Detta gjorde hela fitnessgemenskapen stolta över styrkan som Max har och de uppskattade honom.

Fansen blev förvånade över att se Eddie Halls sons styrka

Träningsgemenskapen blev helt bländad av att se Max Hall göra sin marklyft-PR och de överöste inlägget med uppskattningskommentarer som, “Bro är starkare än någon vuxen” och “Det ligger i generna! Trevlig Max”. En anhängare komplimenterade honom humoristiskt genom att skriva, “Grattis till världsmästaren i marklyft 2030.”

“This Is the Magic Sauce”: Strongman Giant-Turned-Bodybuilder Eddie Hall avslöjar hemligheten bakom hans sinnesbedövande styrka

De flesta i kommentarsfältet gav Eddie Hall all ära för att han förde vidare sina oerhört kraftfulla gener till sin 11-årige son. Detta framgick av kommentarer som, “Bros gener är tillväxthormoner”. En följare lämnades till och med i chock när han såg honom lyfta så enorma vikter, och han skrev helt enkelt: “Han är bara 11?” Tror du att det är möjligt för en 11-åring att lätt lyfta sådana vikter? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär