Wednesday, February 28, 2024
HemMLBBronx Bombers Budtid? Inga Yankees-dollar spenderade ännu Bränsle Murret från Blake...

Bronx Bombers Budtid? Inga Yankees-dollar spenderade ännu Bränsle Murret från Blake Snell-affären materialiseras

Bronx Bombers har hållit sig konstigt tysta denna lågsäsong. Medan andra lag i stora ligan som LA Dodgers fortsätter att stänka sina pengar på den fria agentmarknaden, förblir Yankees okaraktäristiskt passiva. Denna avsiktliga passivitet har fått marknadens insiders och fans att viska om en potentiellt storsäljande affär på gång: varför skulle Pinstripes planera att sikta på Cy Young-vinnaren Blake Snell?

Amerikas favoritvideo idag

Det kan vara så att tystnaden är strategisk – att bjuda på tid samtidigt som man ser upp för det perfekta ögonblicket att kasta sig över en topptalang som Snell. Med tanke på hur djupt Hal Steinbrenners fickor går och den senaste tidens avsaknad av några större värvningar för en långsiktig mandatperiod, kan väntan tyda på en bryggande megaaffär. Ökänd för att göra oförutsägbara drag, vad kan vara orsaken till att laget är så trögt med sin övertalning för ess?

Vad är det som hindrar Yankees från att göra ett sista kast mot Blake Snell?

Enligt Jon Heyman från The New York Post tittar Pinstripes på två startande kastare för tillfället: Jordan Montgomery och Blake Snell, med Snell som toppar deras favoritlista. Som det är med de flesta elitspelare inom sporten har båda kastarna alternativ förutom jänkarna, vilket gör laget tveksamt.

Det finns en liten chans att Monty kanske föredrar att återvända till Texas Rangers, medan Snell antingen kan välja LA Angels eller SF Giants. Anledningen till Pinstripes låga självförtroende kan bero på deras misslyckade Yoshinobu Yamamoto-strävan, som de var säkra på att klara av i slutet av 2023.

I en förbryllande händelseomgång på 325 miljoner dollar valde Yoshi att gå på Dodgers sida, vilket markerade kontrollpunkten för jänkarnas rädsla för avslag igen. Det borde fortfarande inte räcka för att de ska hålla sig borta från Snell på grund av överflöd av tillägg han kommer att göra till lineupen vid hans troliga inträde, förutom det faktum att hans prislapp varierar mellan $122 miljoner och $200 miljoner (per MLB.com), ett stort dyk från Yoshis affär. Laget bör seriöst överväga om de ska ge Snell möjlighet att säkra en inlåsning.

Varför ska laget ge sin chans att låsa ner Snell en seriös kontemplation?

Oavsett deras reservationer kring en eventuell affär är det ett obestridligt faktum att laget desperat behöver pitching, speciellt vänsterhänt. Blake Snell är utan tvekan den bästa vänsterstartande pitchern som finns i ligan just nu. Skulle han gå med i NY-laget skulle hans framträdande med Gerrit Cole bana väg för att bilda en dominerande duo. Snell kan ha haft inkonsekventa säsonger tidigare, men hans talang förblir obestridlig.

Laget har redan Juan Soto och Aaron Judge som klarar sitt anfall. Att ställa upp Snell i försvaret kanske inte är lika effektfullt som Dodgers sagolika vinterdrag, men det skulle definitivt göra Pinstripes till AL-favoriter, förutom att göra dem till det enda laget som har två försvarande Cy Young-vinnare.

Kan Yankees rikta sig mot Blake Snell efter Yoshinobu Yamamotos Snub, när Giants and Angels Links värmer upp?

Ja, det finns fortfarande chansen att Snell avvisar dem och att laget får en ny träff på deras självförtroende. Men med tanke på tillståndet för deras nuvarande pitchingrotation, kanske det är dags för dem att sluta spela säkert och jaga storhet.

RELATED ARTICLES

Mest populär