Friday, December 1, 2023
HemOlympics"Broke Him": 7x olympisk medaljör som en gång avslöjade en amerikansk simikon...

“Broke Him”: 7x olympisk medaljör som en gång avslöjade en amerikansk simikon lämnades mentalt krossad av global pandemi

Freestylespecialisten Caeleb Dressel är känd för sina 7 olympiska medaljer. Men han är också känd för att vara den kända simikonen Ryan Lochtes lagkamrat. Ryan Lochte, som har vunnit 12 olympiska medaljer i sin karriär, såg fram emot OS 2020 efter att han avvisades från tävlingen vid OS i Rio på grund av att han använde prestationshöjande droger.

I en intervju 2022 med Graham Bensinger diskuterade Dressel hur svårt det var för Lochte att klara av nyheten om uppskjutandet av de olympiska spelen 2020 som skulle hållas i Tokyo.

Simikonens bestörtning över efterverkningarna av Covid-19

Caeleb Dressel diskuterade i intervjun hur lagkamraten Ryan Lochte reagerade på uppskjutningen av OS 2020 mitt i Covid-pandemin. “Ryan skulle ha klarat sig 2020,” sa Caeleb, “han var inte redo att gå ett år till.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ryan Lochte (@ryanlochte)

OS i Tokyo var tänkt att vara Ryan Lochtes sista framträdande vid spelen. “Simma 2020 och häng upp det, det var vad planen var”, förklarade Dressel. “Att behöva gå det där extra året tror jag verkligen verkligen tömde honom mentalt,” sa han.

38-åringen blev ett offer för kontroverser och mediafrenzy 2018 efter att USA:s antidopningsbyrå införde en 14-månaders avstängning från sporten på idrottaren. Ryan försvarade sig inför internationella medier genom att konstatera att den intravenösa infusionen som han fick var inget annat än vitaminer.

DYK DYPARE

Hans lagkamrat förklarade, “Han gick igenom mycket. Att ha den här en sista kurvbollen inkastad tror jag bröt honom.” Caeleb Dressel har den största respekten för Ryan. “Han skulle definitivt ha gjort laget 2020”, fortsatte han, “jag tror att han också skulle ha varit riktigt snabb.”

Ryan Lochte förlorade en gång sponsorer värda en miljon dollar

Ryan Lochte upplevde en gång svåra konsekvenser för sitt beteende. Han väckte uppståndelse efter sina upptåg vid de olympiska sommarspelen 2016 i Rio de Janeiro när han felaktigt påstod att han blivit rånad av människor som utger sig för att vara beväpnade poliser.

Ytterligare undersökning avslöjade sanningen och simmaren fick ett hårt straff. Han uteslöts från USA Simning och USA:s olympiska kommitté. Dessutom förlorade han sina godkännandeavtal med det välkända modemärket Ralph Lauren och det välkända badklädesmärket Speedo.

Ryan, 32 vid tidpunkten för händelsen, sa att han stoppades av beväpnade personer som krävde pengar från honom och hans kompisar. Hans medarbetare vägrade att kommentera när de senare kontaktades av pressen.

Den brasilianska polisen upptäckte videobevis från CC-kameror som belyser simmarens och hans vänners berusade beteende. Civilpolischef Fernando Veloso sa: “Simmare slog sönder en dörr, en tvålautomat och en spegel.” Ryan bad om ursäkt på en presskonferens när sanningen om hans påhittade historia avslöjades. “Jag ljög inte i viss utsträckning,” sa han. “Jag överdrev vad som hände mig.”

RELATED ARTICLES

Mest populär