Wednesday, February 21, 2024
HemNBABroderliga Bond lyser ljust när LeBron James yngre son Bryce njuter av...

Broderliga Bond lyser ljust när LeBron James yngre son Bryce njuter av U-svängbeslut med Scottie Pippens son Justin

När LeBron James kom in i ligan 2003 var han en av de mest hypade draftprospekten. Innan han ens spelade en enda minut i NBA, smorde Sports Illustrated honom till den “utvalde”. Nu, långt in i sin 21:a säsong, är det säkert att antyda att LeBron uppfyllde dessa höga standarder. LeBron är dock i skymningsåren av sin karriär, men han har sina söner, Bronny och Bryce, för att ta sitt arv framåt.

Amerikas favoritvideo idag

Bryce James har kommit i rampljuset för att ha återvänt till sin äldre brors gymnasielag, Sierra Canyon. I en ny video verkar Bryces broderliga band med Scottie Pippens son, Justin Pippen, ganska uppenbart.

Bryce och Justin dominerar med Sierra Canyon

Nyligen publicerade Bryce en videoredigering gjord av Roarin.tv på sitt Instagram-konto. Videon är en mixtape av Sierra Canyons anmärkningsvärda säsong hittills. För tillfället har Trail Blazers vunnit fjorton matcher i rad. Den här säsongen har Sierra Canyon bara förlorat en gång på 20 matcher, och deras enda förlust kommer i händerna på Desert Mountain. Både Bryce och Justin har spelat en viktig roll i Sierra Canyons otroliga löpning.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Roarin 20s (@roarin.tv)

Bryce startade dock inte säsongen med Trail Blazers. Han skrev in sig i Sherman Oaks Notre Dames basketprogram förra året. Men i slutet av november (2023) rapporterades det att Bryce återvände till Sierra Canyon. Bryce har varit en del av Sierra Canyons basketprogram sedan 7:e klass. Förra året spelade han med sin äldre bror, Bronny, när han var tvåa.

Bryce hade begränsad speltid som starter på grund av sin unga ålder. Men den här säsongen har Bryce blivit en integrerad del av en dominerande Trail Blazers sida. Med Bryce som visar blixtar av briljans, är han tillräckligt bra för att ta sig till NBA, eller är det för tidigt att tänka på hans NBA-utsikter?

Kan Bronny och Bryce uppfylla LeBron James dröm?

Både Bronny och Bryce har visat oerhört lovande i sina unga basketkarriärer. De har blivit två av de mest upprymda prospekten på grund av deras koppling till LeBron James. Men att vara LeBrons barn är ett tveeggat svärd, eftersom fansen kommer att ha höga förväntningar på dem. Men i sin unga karriär har bröderna visat att de kan hantera

Bronny drabbades av ett hjärtstillestånd i slutet av juli 2023. Denna incident skapade tvivel om hans ambitioner att spela i NBA. Trots det återhämtade Bronny sig snabbt inom sex månader och har sedan dess tävlat för USC i sin kollegiala karriär. Från och med nu förväntas Bronny vara ett sent val i första omgången i 2024 års NBA-draft. Medan Bryce fortfarande måste vänta i minst två år för att bli kvalificerad för NBA-draften.

RELATED ARTICLES

Mest populär