Wednesday, February 21, 2024
HemWwe"Brock kom in, ville inte göra affärer": Fd WWE-superstjärnan anklagar Brock Lesnar...

“Brock kom in, ville inte göra affärer”: Fd WWE-superstjärnan anklagar Brock Lesnar för att ha dödat hans Royal Rumble-segerplaner

Brock Lesnar kallas The Beast Incarnate av alla de rätta anledningarna. Den före detta UFC-stjärnan är ren brute force och är inte någon som du vill bråka med. Men att ha en match mot Lesnar kan anses vara en av de största milstolparna en stjärna kan uppnå i WWE. Nyligen i en intervju avslöjade den släppta WWE-stjärnan Matt Riddle detaljerna om hur han vid ett tillfälle skulle gå mot Lesnar och till och med besegra den tidigare mästaren.

Amerikas favoritvideo idag

Matt Riddle var på väg att besegra Brock Lesnar

På den senaste livestreamen av Signerad av Superstar, Riddle pratade om tiden då han skulle besegra Brock Lesnar vid Royal Rumble 2022. Han sa: “Jag fick höra vid ett tillfälle att jag skulle vinna Rumble (2022).” Han uppgav dock vidare att denna plan omintetgjordes av ingen mindre än The All Mighty, Bobby Lashley. “Bobby Lashley slog Brock Lesnar, slog honom med bältet.”

På grund av denna match mellan de två ville Lesnar att resultatet av Royal Rumble 2022 skulle ändras. Riddle sa: “Brock kom in, ville inte göra affärer med alla och sa att han vann. Ingen stod upp mot honom. det gjorde inte jag heller.” Riddle eliminerades av Lesnar vid Royal Rumble 2022 efter att ha fått en F5 från den tidigare mästaren.

RELATED ARTICLES

Mest populär