Saturday, January 28, 2023
HemBasketball"Bro Mad He Got Traded": Trots ett varmt mottagande av jazzfansen lämnar...

“Bro Mad He Got Traded”: Trots ett varmt mottagande av jazzfansen lämnar Stars “Respektlösa” upptåg på 205 miljoner dollar NBA Twitter i spillror

Minnesota Timberwolves fick sin andra raka vinst efter att de vann mot Utah Jazz i natt. Med denna vinst ligger de för närvarande på 11:e plats i tabellen i Western Conference. Nattens huvudattraktion var Rudy Goberts återkomst till Salt Lake City efter att han lämnade Utah Jazz förra säsongen. Fansen på arenan visade också respekt mot Gobert innan matchen startade. Men trots att han fick ett varmt mottagande fick hans agerande på planen NBA-universumet att gå i vansinn på sociala medier.

Den franske superstjärnan Rudy Gobert lämnade Jazz förra säsongen efter nästan att ha tillbringat nio år med franchisen.

DYK DYPARE

Goberts handel kom förmodligen som en överraskning för fansen eftersom Stifle Tower skrev ett kontrakt på 205 miljoner dollar med Jazz sommaren 2021. Men i utbyte mot Gobert kunde Jazz plocka upp ett par fantastiska paket för att fortsätta stärka sin förteckning.

NBA-fans reflekterar över Rudy Goberts upptåg på banan

Oavsett hans yrke fick Rudy Gobert varm uppskattning från fansen efter att han kom till Salt Lake City för första gången sedan sommaren 2020. Men under matchen sågs Timberwolves-centern hånfullt fira på banan efter en sena match. Malik Beasley uppskattade dock inte detta. Det ledde till en strid mellan de två. De bytte också några ord mellan sig. Fansen tog till Twitter för att uttrycka sina åsikter.

Här är några av reaktionerna från NBA-fansen:

Bror arg att han blev bytt

— Fuhkiyo (@Lolzd17) 10 december 2022

Han bara stirrade ner på bror galet respektlöst 😭

— 🤍. (@StudentOfRap) 10 december 2022

GoBust det behövdes inte

— Manny (@Nin3rswarri3rs) 10 december 2022

ja, nästa gång i Utah kommer ALLA att bua Gobert…

— OnlineLiveBetting (@OnLiveBetting) 10 december 2022

Gobert skulle slänga allt i ansiktet💀

— Wilbert (@WilbertTheGoat) 10 december 2022

Gobert är så halt

— Bruhtonium the ll (@Newfazegregpaul) 10 december 2022

Fansen gav mest blandade åsikter. De flesta av dem gillade inte Goberts beteende och tyckte nog att det var lite “respektlöst” mot hans tidigare lag. En av fansen sa att den främsta orsaken bakom Goberts beteende på banan var att han blev bytt. Men några kommentarer antydde också att de stod bredvid Gobert och tyckte att Beasley borde fokusera på sitt spelande snarare än att peka finger på sin tidigare lagkamrat. Ändå, oavsett deras individuella avsikter, skapade scenariot en storm på sociala medier.

Vad tycker du om Rudy Goberts beteende? Tycker du att han gjorde rätt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär