Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"Bro, han är inte..." - Kanye West gör en vild jämförelse innan...

“Bro, han är inte…” – Kanye West gör en vild jämförelse innan han gör en abrupt utgång och lämnar politisk kommentator HasanAbi i misstro

HasanAbi är någon som aldrig drar sig för att uttrycka ärliga tankar och åsikter om en given situation. Och han visade det igen, den här gången i fallet med den amerikanske rapparen Ye, tidigare känd som Kanye West.

Den populära spelare, streamer och politisk kommentator delade nyligen sina tankar efter att Kanye West lämnade en intervju med YouTuber Tim Pool. Kanske var ämnet som diskussionen pågick för känsligt för Ye. Men HasanAbi reagerade starkt på artisten på ett överraskande uttalande av honom.

HasanAbi lämnade chockad efter att Kanye West till synes jämför sig med Martin Luther King

Allt började med nyheten om att rapparen träffade tidigare president Donald Trump förra veckan, på Mar-a-Lago. Ye hade också sällskap av sin vän Nick Fuentes. Det senare har varit en del av några problematiska scenarier nyligen.

Kanye West dök senare upp på Timcast, värd av Tim Pool, tillsammans med Nick Fuentes och hans andra vän Milo Yiannopoulos. Under denna session försökte Tim Pool beröra tidigare kommentarer från den amerikanske rapparen och hans möte med Trump. Medan konversationen ursprungligen fortgick normalt, ändrade Ye det snabbt till en punkt som ledde till ett oväntat resultat.

DYK DYPARE

Kanye West försökte förklara hur han har lidit mycket och har varit måltavla på senare tid. Å andra sidan verkade programledaren Tim inte hålla med honom om den punkt han förmedlade genom sin förklaring. Efter det tog det några sekunder innan artisten reste sig och lämnade intervjun abrupt på mindre än 10 minuter efter att han dök upp i programmet.

När streamern HasanAbi tittade på den här konversationen hade han sin egen reaktion att dela, särskilt till Kanye. Men det var förmodligen av en helt annan anledning.

Det verkar som att Ye gjorde en vild jämförelse och kallade sig Martin Luther King under samtalet med Tim Pool. Medan han förklarade en av sina poänger nämnde rapparen att under de obehagliga upplevelserna kände han sig som “Malcolm X, men jag får reda på att jag är mer MLK”. HasanAbi kunde kanske inte relatera till detta uttalande när han reagerade med att säga: “Bro, det är han inte, dude!”

Vad är dina tankar om hela den här situationen så här långt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär