Wednesday, February 1, 2023
HemNFLBrittney Griner i utbyte mot Kanye West, Antonio Brown var efterfrågan från...

Brittney Griner i utbyte mot Kanye West, Antonio Brown var efterfrågan från NFL Reporter, dagar innan hennes faktiska release

På torsdag får WNBA-superstjärnan Brittney Griner äntligen sin frihet från ett ryskt fängelse, eftersom amerikanska tjänstemän bytte ut henne mot en rysk vapenhandlare Viktor Bout efter månader av förhandlingar. Intressant nog, för några dagar sedan, tog NFL-reportern Chris Law till sociala medier och föreslog hans sätt att få tillbaka Griner från Ryssland. Han föreslog att byta ut den amerikanske rapparen Kanye West och före detta Bucs WR Antonio Brown mot Griner.

Det är värt att notera att både West och Brown är i en het röra just nu, efter att ha lockat till sig många kontroverser den senaste tiden. Efter att ha gjort några kontroversiella tweets, förbjöds West från Twitter. Å andra sidan är Brown en efterlyst man efter att polisen utfärdat en arresteringsorder mot Brown för anklagelser om våld i hemmet. Därför kom NFL-reportern med det förslaget.

NFL-reportern föreslog att Kanye West och Antonio Brown skulle bytas mot Brittney Griner

Tidigare tog Chris Law till Twitter och Postad, “Kära Ryssland, Kan vi byta ut Kanye West & Antonio Brown mot Brittney Griner? Med vänlig hälsning, varenda anständig person på jorden.”

Kära Ryssland

Kan vi byta ut Kanye West & Antonio Brown mot Britney Griner?

Vänliga hälsningar,

Varje anständig människa på jorden

– Chris Law (@ChrisLaw) 2 december 2022

I den tweeten talade han för varje anständig person på jorden, vilket kan vara sant för det mesta. Eftersom West och Brown har varit två av de mest kontroversiella figurerna i Amerika under de senaste månaderna. Nyligen slutförde West sin skilsmässa från Kim Kardashian. Innan dess landade hans kontroversiella tweets honom i varmt vatten. Han började förlora många varumärkesaffärer och till och med Balenciaga och Adidas klippte sina band med West.

När det gäller Brown anklagade Tampa-polisen honom för ett fall av våld i hemmet mot mamman till hans barn. Sedan dess är han en efterlyst man, eftersom polisen inte lyckades fånga honom efter att ha försökt flera gånger. Under tiden har han återupptagit sin sociala medieaktivitet och postat en del konstiga saker på sistone.

Griner kommer att landa i San Antonio, Texas efter hennes frigivning

I torsdags var det fantastiska nyheter för Griner och hennes familj, eftersom de amerikanska tjänstemännen äntligen gjorde en överenskommelse med de ryska tjänstemännen angående frigivningen av WNBA-spelaren. De kunde dock inte befria Ret. Marinen, Paul Whelan, eftersom han fortfarande sitter kvar i det ryska fängelset. Enligt amerikanska tjänstemän kommer Griner att landa i San Antonio, Texas; det är dock osäkert när hon landar i landet.

häktad

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär