Wednesday, February 28, 2024
HemNFLBrittany ropar ut 80 miljoner dollar värt konglomerat när hennes fästman Patrick...

Brittany ropar ut 80 miljoner dollar värt konglomerat när hennes fästman Patrick Mahomes förbereder sig för Raiders Rematch

Brittany Mahomes har fått stor uppmärksamhet på sistone. Från hennes regelbundna sociala medier-interaktioner med fans och kritiker till hennes nyfunna vänskap med Taylor Swift, influencern har varit centrum för alla ögon i NFL-världen. Till och med hennes senaste klappning av negativa kommentarer via ett inlägg på sociala medier indikerade fru Mahomes aktiva närvaro på internet. Det verkar som att sensationen försöker lätta på spänningen och oron innan hennes man Patrick Mahomes slår horn med Raiders för en revansch.

Amerikas favoritvideo idag

Nu, återigen genom sin nya berättelse, delade Brittany ett annat utdrag från sin onlineupplevelse, men den här gången hade evenemanget en humoristisk touch. Träningssensationen är känd för sina samarbeten med många varumärken, som hårvårdsmärken inklusive Nutrafol, som hjälpte henne i hennes hårvårdsresa efter graviditeten eller hennes partnerskap med fitnessvarumärken. Men den här gången hade den pensionerade fotbollsspelaren inte den trevligaste upplevelsen av en produkt från ett företag på 80 miljoner dollar.

Brittany Mahomes hade en fruktansvärd upplevelse med en onlineprodukt

Brittany Mahomes inledde nyligen ett köp med ett framstående varumärke som åtnjuter ett enormt antal fans på 17,09 miljoner följare med ett nettovärde på $77,98. I sin senaste uppladdning på Instagram sågs Brittany köpa svarta hörselkåpor från ett företag som heter Burberry. Det verkar dock som att Brittany inte är nöjd med köpet hon gjorde. Produkten hon fick ser ut att vara helt annorlunda än produkten hon hade beställt.

I sin senaste Instagram-berättelse uppdaterade hon statusen för hörselkåpor på ett roligt sätt när hon skrev “Vad jag fick” och “Vad jag beställde” under respektive utdrag. Hon taggade också Burberry och skrev: “Vad gör vi?” med bifogade bilder. Ögonblicket verkade vara den raka motsatsen till andra upplevelser av stjärnan i sociala medier när han shoppade online.

Denna olyckliga men roliga upplevelse måste ha lättat en del stress för familjen Mahomes inför veckans tuffa sammandrabbning. Detta är andra gången Chiefs och Raiders ställs mot varandra den här säsongen. Efter den tidigare förlusten tränar Raiders intensivt för att ge sitt bästa mot Röda armén.

Chiefs och Raiders är redo för nästa sammandrabbning

Chiefs är inställda på att låsa horn med Las Vegas Raiders igen i vecka 16. Förra gången de slogs i vecka 12 på Allegiant Stadium, övervann Chiefs matchen med ren dominans och gjorde en imponerande poäng på 31-17. Den här gången kämpar båda lagen hårt för en konkurrenskraftig match, med förväntningar som skymtar över huvudet på alla stjärnor.

Läs mer- Gå tillbaka”: ‘Artigt’ Brittany ber negativa människor att hålla sig borta dagar efter Patrick Mahomes seger.

Den senaste veckan visade Chiefs en kraftfull prestation mot New England Patriots med ett rekord på 27-17, och den här gången förväntar sig fansen att de ska prestera på samma sätt för att säkra platsen i slutspelet. Men återigen, Raiders seglar också igenom kraftfullt, eftersom spelare som Josh Jacob har visat en häpnadsväckande prestation med 110 rusande yards. Vad är dina tankar om Brittany Mahomes erfarenhet och nästa utmaning för QB? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär