Saturday, January 28, 2023
HemFootballBREAKING: PSG stängde dörrarna för Cristiano Ronaldo med en fräck kommentar -...

BREAKING: PSG stängde dörrarna för Cristiano Ronaldo med en fräck kommentar – “Önskar honom allt gott”

Cristiano Ronaldos framtid har legat i luften sedan hans kontrakt avslutades med Manchester United. United och Ronaldo hade en dålig relation, och det hela slutade med en kontroversiell intervju från spelaren. Cristiano Ronaldo gjorde en intervju med Piers Morgan, där han slog ut mot klubben för att ha “förrådt” honom. Han kallade också ut klubbägarna, managern och några tidigare spelare. Men nu när han är en fri agent är flera klubbar kopplade till att värva honom. Men Paris Saint-Germain är inte en av dem.

Cristiano Ronaldo fick nyligen ett massivt erbjudande från en saudiarabisk klubb Al Nassr på ett 2,5-årigt avtal. Många rapporter antydde att spelarnas följe redan har accepterat förslaget. Ronaldo förnekade dock nyligen alla rykten om hans övergång till en ny klubb. Al Nassr erbjuder hela 500 miljoner dollar för 2,5 år.

Efter Ronaldos fallout med sin tidigare klubb, Manchester United, var det så rapporterad att PSG-ägare är intresserade av att värva honom. Men PSG-presidenten Nasser Al Khelaifi har avskaffat alla rykten om att sjunga 5X Balon d’Or-vinnaren.

PSG tackar nej till en potentiell Lionel Messi och Cristiano Ronaldo union

I en nyligen intervju med Sky Sports svarade PSG-presidenten Nasser Al Khelaifi på Ronaldos rykten. Han önskade CR7 det bästa för framtiden men tackade nej till att värva honom. Khelaifi tog också en fräck grävning genom att nämna Messi, Mbappe och Neymar, som redan finns på lagets lista.

“De tre spelare som vi har [Messi, Neymar, and Mbappe] det är väldigt svårt att tänka på Ronaldo”, sa Khelaifi när han blev tillfrågad om att värva Ronaldo. “Jag önskar honom all lycka. Han är fantastisk och han är fortfarande en fantastisk spelare.”

PSG-president Nasser Al Khelaifi om Cristiano Ronaldo: “Svärver du Ronaldo? De tre spelarna vi har [Messi, Neymar and Mbappé] det är väldigt svårt att tänka på Ronaldo”, sa till Sky. 🔴 #PSG

“Jag önskar honom all lycka. Han är fantastisk och han är fortfarande en fantastisk spelare”. pic.twitter.com/4K6eI59Wax

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 7 december 2022

Cristiano Ronaldo är en storspelare, och det är förståeligt att han vill stanna i Europa. PSG är dock inte den första europeiska toppklubben som tackar nej till honom. För några dagar sedan uteslöt Bayern München möjligheten att även värva Ronaldo. Men han har fortfarande ett enormt erbjudande på 500 miljoner dollar på sitt bord från Saudiarabien.

Ronaldo är en fri agent som går in i januaris transferfönster. Rapporter tyder på att han fortfarande vill spela i Champions League och letar efter en europeisk klubb.

Vad tror du om Ronaldos framtid efter VM? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär