Friday, December 1, 2023
HemWweBREAKING: Logan Paul bekräftar sitt framträdande för Major Down Under WWE Show...

BREAKING: Logan Paul bekräftar sitt framträdande för Major Down Under WWE Show i februari, efter framgångsrik amerikansk titelvinst

Efter ett uppehåll från WWE återvände Logan Paul till kampanjen på ett spektakulärt sätt. För sin återkomst bestämde han sig för att utmana veteranen Rey Mysterio. Efter att ha gjort några sporadiska framträdanden, låste han slutligen horn med sig vid kronjuvelen, där han bevisade sin duglighet. Det verkar som att hans arbete imponerade på WWE och vill ha hans närvaro för ännu en PLE.

Logan Paul kommer till Perth

Med sitt X (tidigare Twitter) gjorde Maverick det officiellt att han kommer att vara en del av Elimination Chamber 2024 som kommer att hållas i Perth, Tyskland. Vi kommer att se honom tillsammans med andra bekräftade stjärnor som Rhea Ripley och Grayson Waller. Statusen för Seth Rollins, Becky Lynch, Cody Rhodes och andra kända stjärnor är ännu inte bekräftade.

Elimination Chamber har vunnit beröm på grund av sin ondskefulla och unika natur bland WWE-trogna. Blockbuster-matchen är en typ av match som är en blandning mellan en burmatch och Hell in a Cell. En typisk Elimination Chamber-tävling består av totalt sex medlemmar.

RELATED ARTICLES

Mest populär