Saturday, December 2, 2023
HemF1Brasiliansk fotbollslegend lämnade svimning som $140 värd present från Esteban "Oconzinho" vinner...

Brasiliansk fotbollslegend lämnade svimning som $140 värd present från Esteban “Oconzinho” vinner hjärtat innan Sao Paulo GP

Formel 1 har blivit allt mer populär på grund av att förarna har kunnat visa upp sina personligheter mycket mer. Oavsett om det är Ricciardos oändliga skämt med sina lagkamrater eller Sebastian Vettels kampanj för att rädda bina. Sporten har en uppsjö av blandade karaktärer som just nu börjar bli bekväma med media. Det är därför Esteban Ocon var helt och hållet leenden i Brasilien, hem för de mest passionerade supportrarna av en sport han älskar djupt!

Medan den brasilianska GP är välkänd för den briljanta underhållning den producerar under lopp, överträffar en annan sport allt när det kommer till Brasilien. Esteban Ocon hade inte den bästa helgen på Interlagos. Han hade först en läskig kollision med Fernando Alonso under sprintskjutningen, varpå han förlorade mot lagkamraten Pierre Gasly under loppet. Även om hans helg var långt ifrån idealisk, hade Ocon precis rätt hyllning i åtanke för att göra evenemanget speciellt för både fans av F1 och fotboll!

Esteban Ocon hedrar Marta Silva i Brasiliens GP

Fransmannen tog till Instagram för att dela en förtjusande hjälmdesign som inkorporerade brasilianska färger tillsammans med en “Oconzinho” monicker på baksidan som om det vore en fotbollströja. I en värld full av sponsorlogotyper var den rena och enkla designen en uppfriskande syn för fansen. Den ultimata vinnaren var dock en välkänd brasiliansk ikon i fotbollsvärlden, Marta Vieira da Silva.

Fotbollsspelaren som är känd som Marta av sina beundrande brasilianska fans, är utan tvekan den största kvinnliga spelare som sporten någonsin har sett. Legenden var på plats vid den brasilianska GP, då Esteban Ocon tog en stund för att överraska henne med en bedårande personlig present!

I ett inlägg som delas av @teamestebanocon på Instagram, fotograferades paret leende öra mot öra när Esteban Ocon hedrade Marta Silva genom att ge henne en miniatyrhjälm i skala 1/2, värd 140$!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Team Esteban Ocon (@teamestebanocon)

Det var samma hyllningshjälm som Ocon hade retat på Instagram tidigare, personligen signerad av honom. Den brasilianska legenden kunde ses rocka de alpina lagets färger och var extatisk efter att ha fått en så söt present, oavsett prislappen.

Medan Esteban Ocon fångade själva kärnan i vad den brasilianska GP står för med sin hjälmdesign, fanns det några andra anmärkningsvärda!

Pierre Gasly överträffar Ocons hjälmdesign med ett hälsosamt budskap

Bland de andra förarna på rutnätet som vaggade en engångshjälm fanns ingen mindre än Ocons medborgare, Pierre Gasly. Fransmannens hjälm innehöll hjärtliga meddelanden från vänner och familj, strödda över en glittrande svartvit duk.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av PIERRE GASLY (@pierregasly)

Från att önska honom lycka till i helgen till andra personliga kommentarer, en som stack ut mest hade mycket mer att göra med familjen än racing! Gasly tog till Instagram för att dela, “Specialdesign från mina bästa vänner. Skämtade om det under sommaruppehållet, och där är det. Kan inte beskriva hur glad jag är över att upptäcka att jag kommer att bli gudfar för första gången!” Pierre Gaslys leende sa allt! Han var extatisk när han fick reda på att han skulle bli gudfadern till Baby Marceau!

En annan innerlig hyllning visades upp av Lewis Hamilton, som hyllade hemstadshjälten och hans största idol, Ayrton Senna. Den sjufaldige världsmästaren skakade även det brasilianska landslagets färger från 1994 samt en Senna-hyllningsjacka! Fansen var oerhört nöjda med trions hantverk!

En helg när båda alpina förarna slutade i poäng med Gasly som ledande i P7, toppade deras engångshjälmdesigner allt!

RELATED ARTICLES

Mest populär