Monday, February 26, 2024
HemNASCARBrad Keselowskis superstjärna tar en chans på hela NASCAR-nätet när han driver...

Brad Keselowskis superstjärna tar en chans på hela NASCAR-nätet när han driver upp Daytona-eländet

Under ordinarie säsong 2023 skakade Chris Buescher om saker totalt på Daytona. Han vann inte bara det sista loppet av grundserien, utan han gav också, utan att ens försöka, Bubba Wallace sin första slutspelsbiljett. Det är en historia, eller hur? Men varför dyker detta upp igen, nästan en månad innan vi drar igång säsongen 2024 på Daytona 500? Det ser ut som att RFK Racing har något på gång.

Amerikas favoritvideo idag

Buescher bestämde sig nyligen för att ha lite kul med de andra NASCAR-förarna. Han lade upp den här TikTok-videon på Twitter. Visst, det handlade om att @griffinbrothersskating gjorde sin grej, men gissa vad som fick alla att surra? Det var Bueschers smarta bildtext. Allt handlade om att stjäla showen med några väl valda ord!

Chris Buescher skojar de andra förarna inför 2024 Daytona 500

Kommer du ihåg augusti 2023? Buescher och Chris Bueschers chef och förare, Brad Keselowski, som också är hans chef på RFK Racing, skakade Daytona totalt med en ett-två-avslutning. Buescher tog sin tredje vinst av fem lopp. Och körsbäret på toppen var att Keselowski hjälpte till att pressa Buescher i ledningen under en superintensiv omstart av övertid. Ögonblicket för hans vinst bjöd in alla att ta en titt på ansiktena på de andra killarna som kämpar för slutspelet: Chase Elliott, Ryan Preece och Chase Briscoe; de kunde bara inte komma ikapp Buescher. Den vinsten måste ha smakat extra sött för honom!

Och nu, för att påminna förarna om samma känsla, när NASCAR och fans ställer upp för 2024 Daytona 500, verkar Buescher ha lite roligt på sina konkurrenters bekostnad. Han tog till Twitter, postade en TikTok-video och antydde den minnesvärda tävlingsvinsten med ett inlägg som löd: “Broadcasters: Two laps to go in the regular season Spotter: Lineed up double file behind you and the 6 pushing hard Me and @keselowski framme:”

Inlägget, samtidigt som det dryper av humor, kan ses som ett lekfullt hån, en påminnelse om Buescher-Keselowski-duons styrka, eller kanske till och med ett subtilt hugg mot sina rivalers olyckor. Men en sak är kristallklar: Chris Buescher lägger ner en tyst utmaning till resten av NASCAR-fältet. Spelet är redan igång i NASCAR Cup Series.

Chris Buescher kunde känna trycket 2024 när sponsoravtalet närmar sig ett slut

Under tiden, utanför banan, är Chris Buescher och Brad Keselowski, tillsammans med RFK-teamet, i full färd med att imponera på sponsorer. De är mitt uppe i förhandlingarna eftersom Bueschers kontrakt kommer att avslutas i slutet av 2024.

#17 avslöjar ett nytt färgschema med RFK Racing

Chris Buescher, som åker högt efter en ganska bra säsong 2023, är inställd på att vända huvudet med ett nytt utseende för den kommande säsongen. Förändringen kommer när Ford rullar ut en ny utmanare i Cup-serien.

Under den första veckan i december tog RFK Racing bort Chris Bueschers förnyade färgschema för NASCAR-säsongen 2024. Designen stoltserar med en slående blå bas, förstärkt med mer svart på både fram- och baksidan jämfört med föregående år. Bueschers fräscha färg följer den tidigare avslöjandet av David Ragans design för 2024 Daytona 500, vilket lämnar Brad Keselowski som den enda teammedlemmen som ännu inte avslöjat sitt nya utseende.

Den visuella uppgraderingen kan också vara ett strategiskt spel för att vinna över sina sponsorer, särskilt i syfte att uppvakta Fastenal för att förlänga sitt partnerskap för de kommande åren. Även om det kan verka lite för tidigt att avslöja schemat så här tidigt, kan det mycket väl visa sig vara ett smart drag i det långa loppet, som fångar både fansens och sponsorers ögon.

RELATED ARTICLES

Mest populär