Thursday, November 30, 2023
HemNASCARBrad Keselowski stöder Audacious påståenden när Taylor Swift och Travis Kelces romans...

Brad Keselowski stöder Audacious påståenden när Taylor Swift och Travis Kelces romans tar över världen

Drottningen av modern pop Taylor Swift har gjort några ganska stora rubriker på senare tid. Och det är inte bara på grund av den ikoniska Eras Tour. Hennes nuvarande romantiska relation med Kansas City Chiefs-spelaren Travis Kelce har tagit världen med storm. En nyligen genomförd gest av den 12-faldiga Grammisvinnaren efter en nyligen genomförd konsert har fått hennes fans att bli vansinnig och före detta Cup Series-mästaren Brad Keselowski har också engagerat sig i diskussionen.

Efter hennes Eras Tour-konsert i Buenos Aires, Argentina, sågs Taylor snabbt springa in i Travis Kelces armar när de två kysste varandra. Detta var en av de få gångerna som paret fångades när de visade offentlig uppvisning av tillgivenhet och det har tagit världen med storm.

Spekulationerna går vilda när Taylor Swift delar intima ögonblick med NFL-stjärnan

Travis Kelce hänvisades till av Taylor Swift under hennes show när hon ändrade texten till sin låt “Karma” till “Karma är den där killen på Chiefs som kommer direkt hem till mig.” Kansas City Chiefs-spelaren njöt av showen med Scott Swift, Taylors pappa, och de två verkade komma överens ganska bra.

Medan Taylor Swift och Travis Kelce bara har dejtat i några veckor, har fans redan börjat spekulera om deras förlovning. Till och med vissa kändisar har enligt uppgift gett sin syn på att paret förmodligen knöt säcken. Ett fan tog det lite långt när de twittrade om hur Taylor och Travis skaffar barn skulle skapa en gyllene era i USA.

“Om taylor swift och travis kelce får barn, kommer det att inleda en ny amerikansk babyboom när miljontals 25-35-åriga kvinnor följer efter. inte långt efter kommer tillverkningen, en bostadsboom, en enorm livsstilsförändring för miljontals nypräglade familjer. en ny gyllene era för Amerika”, stod det i tweeten.

Det fångade uppmärksamheten hos ingen mindre än 2012 års NASCAR Cup Series-mästare och delägare i RFK Racing, Brad Keselowski. 39-åringen avslöjade att fläkten inte hade fel, trots att påståendet var något outgrundligt. “Galiskt, men inte fel,” kommenterade Keselowski.

Detta är dock inte första gången som Brad Keselowski har varit inblandad i en Taylor Swift-relaterad fråga. Den 12-faldiga Grammy-vinnaren vände huvudena i motorsportcommunityt när ryktena gick om att hon dejtade tvåfaldige Formel 1-världsmästaren Fernando Alonso.

Brad Keselowski hade tidigare uttryckt intresse för Taylors kärleksliv

Tillbaka i april erkände Brad Keselowski att han klickade på en nyhetsartikel för att avslöja mysteriet med förhållandet mellan de två. Tyvärr var de alla rykten och uppenbarligen falska. På skämt om det erkände RFK Racing-mannen senare sin skam över att falla för det.

“Ja, jag klickade på det här till min eviga skam,” hade han twittrat och vid den tiden hade det fått NASCAR-fans att bli vansinniga. Den här gången väntade Keselowski på några riktiga bevis innan han klickade på något eller delade en åsikt.

Taylor Swift-Travis Kelce berg-och dalbana visar inga tecken på att falla ner och till och med NASCAR-fans har varit fascinerade. Fans kommer att vänta ivrigt på att få reda på hur den här slutar om den alls gör det. För tillfället är alla helt enkelt lockade av parets romantiska gester.

NASCAR COO motsätter sig sin egen series övergång till elektrisk och avslöjar sina planer för hybridframtiden

RELATED ARTICLES

Mest populär