Saturday, January 28, 2023
HemSurfing"Bräckte mitt lårben, har fortfarande en 12-tums stav i mitt ben, med...

“Bräckte mitt lårben, har fortfarande en 12-tums stav i mitt ben, med två sextumsskruvar”: Nathan Fletcher lämnade rörledningen i ett ödelagt tillstånd på sitt värsta slag någonsin

56-årige Nathan Fletcher är en av de största surflegenderna. Han kommer från en familj av surfare. Hans far spelade nyckelrollen i att föra in släp-surfing till den stora vågvärlden. Hans bror introducerade också skateboardåkningens luftsprång och snurr för surfing.

Nathan har surfare på några av de vackraste platserna i världen. Dessutom spelade hans självskapade paddle-in-surfstil en dynamisk roll för människorna som skulle surfa. Surfaren är mycket känd för sin otroliga tur på en Teahupo’o-mördarvåg 2011. Den blev legendarisk för surfande fotografer och fans.

Nathan Fletcher avslöjade om sin värsta smäll

Nathan Fletcher är specialist på pipeline-surfing. Ända sedan han blev medveten som person har han fantiserat om levande vatten. Att surfa i stora vågor är en piece of cake för Nathan. Faktum är att han tror att surfing som sport inte är lätt och inte för de svaga.

Fletcher har blåst tankar med sitt framträdande vid flera tillfällen. Det har dock funnits tillfällen då han fick bära surfens vrede. Nyligen, i en intervju med Vans Pipe Masters, fick surfarlegenden frågan om hans värsta smäll. Först skämtade han om att hans värsta smäll var “blast” och bara en tävling. Han avslöjade då;

“Japp bröt lårbenet, jag har fortfarande en 12 tums stav i benet med två sex tums skruvar genom min höft in i mitt bäcken och en i mitt lår kan aldrig släppa din vakt vid röret Jag känner att det är en av de sakerna som som om det kommer att få dig oavsett vem du är och vad du gör.”

DYK DYPARE

Det var inte första gången Nathan skadades svårt. Under sin resa till Chile för Vans 2013 upplevde han en gigantisk wipeout som orsakade en knöl i golfstorlek i pannan. Det var en ganska livshotande incident för Nathan. Hans huvud satt fast mellan stenar vid ett tillfälle när han försökte dra sig ut. Han kunde dock inte och krossades av tre gigantiska vågor.

Nathan blev vid medvetande efter olyckan

Efter sin incident 2013 i Chile surfade Nathan inte på två månader. Så småningom förlorade han många av sina kamrater till att surfa. Det var under denna tid som Nathan och frun Mindy Tucker födde sitt första barn.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nathan Fletcher (@nathanfletcher)

Nathans surfupplevelser gjorde honom beräknad efter att han blev pappa. Han stoppade sig inte från att surfa, han blev mer försiktig med det.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär