Wednesday, February 28, 2024
HemNBABra beslutsfattande träder i kraft för LeBron James son Bryce som Sierra...

Bra beslutsfattande träder i kraft för LeBron James son Bryce som Sierra Canyon utklassar ex-skolan Notre Dame på topp 25 HS-listan

Bryce James beslut att återvända till sin Sierra Canyon kom som en stor chock, med tanke på att han precis hade flyttat. Efter att ha tillbringat sina första år och andra år på Sierra Canyon School i Chatsworth, hade Bryce en kort period på Campbell Hall School. Men efter att ha tillbringat sommaren där, bestämde han sig för att gå över till Notre Dame High School i Sherman Oaks. Tyvärr, tre månader senare, flyttade han tillbaka till sin tidigare skola, Sierra Canyon.

Amerikas favoritvideo idag

Men hans goda beslutsförmåga tjänade honom rätt, eftersom hans nuvarande gymnasieskola överträffade hans tidigare skola i Top 25 High School Rankings.

Sierra Canyon överglänser Notre Dame i HS-rankingen

I Los Angeles Times ranking av 25 basketlag för gymnasiepojkar i Southland, lyckades Sierra Canyon säkra en 7:e plats sedan deras senaste övergång, guard Ethan Johnson, en skyttekung från Chaminade, kommer att vara berättigad att ansluta sig till laget denna vecka . Men hans tidigare skola, Notre Dame, rankades en position lägre eftersom de kommer att stå inför ett utmanande schema under veckan som kommer. Deras första match efter juluppehållet kommer att vara mot Sylmar Spartans, där de kommer att leta efter en 12:e raka vinst. Motståndarna för resten av veckans matcher är ännu inte bestämda.

Trots rankingen visar resultaten att Notre Dame har presterat betydligt bättre än Sierra Canyon. Medan Trailblazers har 10-1, går 4-0 hemma och 6-1 på en neutral plats, har Green Knights 11-0, med övertygande 5-0 hemma, 2-0 borta och 4-0 kl. en neutral plats.

Varför lämnade Bryce Notre Dame?

Bryces flytt till Notre Dame var påstås för att förbättra hans NIL-värde. Utöver det gav Sherman Oaks också en idealisk atmosfär för honom att växa och finslipa sina färdigheter ytterligare. Till råga på det låg gymnasiet bara 40 minuter från USC, där hans bror Bronny hade skrivit in sig. Men det fanns ett hak. Enligt CIF-övergångsreglerna var Bryce inte kvalificerad att spela under den första halvan av Notre Dames säsong, som bara erbjuder ett undantag för adressändring. Men eftersom han inte spelade för Notre Dame, var han omedelbart kvalificerad att spela för Sierra Canyon.

Den 6’6″ shooting guard har för närvarande stipendier från flera division 1-program, inklusive Duquesne och Ohio State. Han har dock gjort inofficiella besök i Ohio State och USC. Många förutspår att han kan följa i sin brors fotspår och ansluta sig till USC Trojans. Detta är dock bara spekulationer. Tills vidare har han valt Sierra Canyon som sin alma mater och tar basketscenen på college med storm med sina imponerande prestationer.

RELATED ARTICLES

Mest populär