Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Bra att han inte är en General Manager": Raptors Stars "Delusional" Kevin...

“Bra att han inte är en General Manager”: Raptors Stars “Delusional” Kevin Durant-antagning lämnar NBA Twitter i misstro

Toronto Raptors kunde ha haft en tvåfaldig NBA-mästare i sin laguppställning. I själva verket var de enligt uppgift också i samtal. Men ledningen gick inte vidare med det. Och nu har till och med en av deras spelare bekräftat sitt beslut att inte gå igenom det. Vem är den person som de till synes avvisat? Kevin Durant. Efter en nedslående säsong förra året i kombination med problem utanför banan gjorde Durant en handelsförfrågan till Brooklyn Nets front office. Raptors var löparna för att landa den tidigare MVP, men saker och ting fungerade inte.

I det senaste avsnittet av “How Hungry are you?”, anslöt sig Toronto Raptors poängvakt Fred VanVleet till programledaren Serge Ibaka. Hans talande uttalanden har tillrättavisats av fansen.

Han ombads kommentera handeln mellan Kevin Durant och Scottie Barnes.

Fansen trollar Fred VanVleet

Fred VanVleet sa att han inte skulle vara villig att byta ut Barnes mot Durant. “Jag skulle inte göra det. Jag sa till dig, jag är en lojal kille, man”, sa han. Fansen trollade VanVleet för hans kommentarer och en kallade honom till och med “villfarlig”. Andra sa att det verkligen var bra att VanVleet inte var en general manager.

Tur att han inte är generaldirektör

—Jacob Moreno (@Jacobmorenonba) 28 november 2022

Han är vanföreställningar😹😹😹

— någon (@GSWJoKuWinga) 29 november 2022

Scottie Barnes är överskattad. Jag skulle göra den handeln direkt lol

— Dani (@Danizeh) 28 november 2022

Man sluta ljuga. Att jämföra en överskattad andraårsspelare med en topp 3-spelare i ligan är respektlöst.

— DurantMuse (parodikonto) (@Durantmuse) 28 november 2022

Lyckligtvis är han inte en NBA GM det är säkert pic.twitter.com/mxj2Kl3E3I

— AY🇸🇴 (@ayyouneverknow) 28 november 2022

Det är därför han är en spelare och inte en GM

— Marcus (@m7noel) 28 november 2022

Fvv pratar mycket oväsen för den sjätte mannen i mitt livs flukigaste finallag

— Romeo Stankford (@CrayolaVlad) 28 november 2022

Kevin Durant har varit en superstjärna i ligan i flera år nu. Han är utan tvekan en av de bästa small forward genom tiderna. Hans poängrunda har överträffat Michael Jordans. Utan tvekan är han en av de bästa målskyttarna. KD har redan tre poängtitlar bakom sig och kommer enkelt att ta hem en fjärde. Han kan fortfarande göra ett lag till en utmanare. Så många fans var roade över att Fred VanVleet skulle tacka nej till det erbjudandet.

Vad har Barnes över Kevin Durant?

Som lagkamrat är det ingen lätt fråga att svara på Fred VanVleet. Scottie Barnes har också haft bra karriärgenomsnitt. Den nuvarande Rookie of the Year har visat sin skicklighet och smidighet på banan. Barnes håller inte tillbaka och visar upp sin mångsidighet.

Vidare kunde den andraårsstuderandes relativt unga ålder ses som en fördel också. Han har dock listats som tveksam efter en vrickning i vänster knä.

Rapporter hävdar att affären aldrig blev av eftersom Raptors var ovilliga att byta Scottie Barnes. Det var tydligt att Barnes har befäst sin position med franchisen, att även Durant inte kunde vika sig.

Vad tycker du om kommentarerna från Fred VanVleet? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär