Sunday, December 3, 2023
HemBasketball"Boy Trade Value in the Toilet": NBA-fans river in i "Nets Star"...

“Boy Trade Value in the Toilet”: NBA-fans river in i “Nets Star” när Kevin Durants sida möter ett stort bakslag

Det verkar som om en förbannelse har drabbat Brooklyn Nets. Laget kan bara inte ta ett uppehåll så här långt den här säsongen. Precis när det började bli bättre för Kevin Durant och co., verkar en annan nyckelspelare gå ner med en skada. Brooklyn Nets är för närvarande inne på en tre-match vinstsvit när Ben Simmons åsidosattes med ytterligare en skada.

Detta är den första segerserien Nets har haft den här säsongen. Truppen var äntligen tillsammans igen efter ett par tumultartade veckor kring Kyrie Irving-sagan.

Fler dåliga nyheter för Kevin Durant and the Nets

Och nu kommer Ben Simmons att missa tid på grund av en muskelbristning i benet. Simmons hade handlat med ständiga tjatande skador, speciellt på hans knä i år. Det är olyckligt eftersom den trefaldiga All-Star äntligen kom in i hans spår med sitt nya lag, Brooklyn Nets.

Fansen å andra sidan visade ingen nåd mot den skadade stjärnan. Ett fan twittrade, “Pojke byter värde på toaletten. Glad att vi inte lyssnade på….nvm.” Medan ett annat fan kommenterade, “Det faktum att den här snubben får beröm för att ha lagt upp Draymond-nummer är lustigt”.

Pojke handel värde i toaletten

Tur att vi inte lyssnade på….nvm 😂 https://t.co/wNwpBYYR27

— House (@House8186) 1 december 2022

Det faktum att den här snubben får beröm för att han lagt upp Draymond-nummer är lustigt

— Khalid Humaid Jamal Ismail Darbar (@DehvillAdvocate) 30 november 2022

Här är några fler reaktioner från NBA Twitter:

Att kalla Ben Simmons för en stjärna vid det här laget är lustigt 🤣 🤣

— B Willy (@B44Willy) 30 november 2022

Nets försöker tävla 😭 pic.twitter.com/EgG5ChFi2e

— julian⁶⚡️ (@julianknowsball) 30 november 2022

Simmons med några veckors mellanrum: pic.twitter.com/uccSwkvqaa

— Les Kelly (@ChasingKensho) 30 november 2022

“Nets star” mfs sååå snabbt att gå från “en skam för spelet” till “nets star” 🤣 @JoshLuna_

— Jesus (@buckplayztoo) 30 november 2022

Även om Simmons inte har lagt upp All-Star-siffror, bidrog han fortfarande med bra siffror för laget och såg ut att äntligen sätta sin prägel på franchisen.

Ben Simmons vann priset Rookie of the Year 2018 också. Men det verkar som om sedan han kom till Brooklyn, har 6’10″ point guard tappat sin kant för att vara aggressiv i bollspelet.

Simmons kan ha tappat sitt försprång

Australiensaren har en viss höjd- och viktfördel jämfört med andra point guards i NBA. Men närhelst han penetrerar färgen ser han ut att passa bollen till sina lagkamrater istället för att försöka avsluta spelet själv.

Simmons hade ett par bra matcher nyligen, men han lyckades bara göra bara två poäng totalt i sina två senaste matcher tillsammans. Och nu kommer han sannolikt att sakna en betydande tid på grund av en annan skada i benet.

Ben Simmons var tänkt att fylla luckan som James Harden lämnade när han byttes till Philadelphia 76ers. Men det har varit mest Kevin Durant och Kyrie Irving hittills för Nets. Dessutom hade Seth Curry en breakout-match mot Portland Trail Blazers nyligen.

Hur tror du att Brooklyn Nets kommer att klara sig den här säsongen? Tror du att de kommer ta sig till slutspel? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär