Monday, December 4, 2023
HemSoccerBoxningssuperstjärnans våldsamma hot mot fotbollslegenden Lionel Messi togs inte vänligt av den...

Boxningssuperstjärnans våldsamma hot mot fotbollslegenden Lionel Messi togs inte vänligt av den före detta Manchester City-stjärnan Sergio Aguero

FIFA-VM:s gruppspel närmar sig slutet och turneringen tar fart. I ett möte i grupp C mellan Argentina och Mexiko, där båda lagen behövde seger, kom Argentina överst med Lionel Messi som gjorde inledningen. Mexiko är på randen av eliminering efter att ha lidit en 2-0-förlust mot Argentina.

Videon från Argentinas firande i omklädningsrummet dök upp på sociala medier. Videon väckte kontroverser från fansen där Lionel Messi påstås ha setts hålla sina stövlar på den mexikanska tröjan. Den mexikanske boxaren Canelo Alvarez hoppade in på scenen och fördömde Messi på sociala medier. Den tidigare argentinska stjärnan Sergio Aguero har nu kommit till försvaret av den argentinske talismanen Lionel Messi.

Sergio Aguero har alltid Lionel Messis rygg

Boxningsstjärnans kommentarer föll inte i smaken för Sergio Aguero, som som vanligt kom till en älskad väns försvar. Han var snabb med att svara Alvarez och sa att han misstolkade incidenterna i videon.

Mr Canelo, leta inte efter ursäkter eller problem, du vet säkert inte om fotboll och vad som händer i ett omklädningsrum. Tröjorna ligger alltid på golvet efter att matcherna är över på grund av svett och om du ser bra gör han rörelsen för att ta bort bytet och träffar den av misstag. https://t.co/zfftTXH3JB

— Sergio Kun Aguero (@Aguero) Sergio Kun Aguero 28 november 2022

Enligt Aguero sparkade Messi den mexikanska tröjan av misstag när han tog av sig skorna. Han förklarade allmänt hur det går i omklädningsrummet efter matchen. Tröjorna ligger vanligtvis på golvet efter matchen på grund av den svett han hävdade i sin tweet. Canelo överreagerade därför enligt honom.

Alla är medvetna om vänskapen mellan Aguero och Messi. De har delat ett bra band mellan sig i flera år. Fans beundrar Messi för hans ödmjukhet och ödmjukhet. Fansen var misstroende mot påståendena från Alvarez och svarade.

Argentina slog Mexiko, med Lionel Messi som uppnådde unika fötter

I en viktig match mot Mexiko steg Leo Messi upp i gör-eller-dö-situationen. Han öppnade målskyttet och assisterade Enzo Fernandez för den andra som avslutade matchen för Argentina. Argentina fick avgörande tre poäng, särskilt efter en chockförlust mot Saudiarabien i det inledande mötet.

Målet och assisten gjorde Messi till den yngsta och äldsta spelaren i fotbolls-VM att göra det. Dessutom är han nu den enda spelaren som assisterar i fem olika världscuper. Messi och rekord går hand i hand och han är två mål bakom Batistuta för att utjämna honom på flest mål av en argentinare i fotbolls-VM.

Argentina vet nu att en vinst mot Polen i deras sista gruppspel kommer att säkra deras plats i knockouten. De kommer att gå allt för att vinna matchen för att besegla sitt öde på egen hand. Å andra sidan behöver även Mexiko en vinst för att kvalificera sig.

Låt oss veta dina tankar om uttalandena från Canelo Alvarez och hur Sergio Aguero kom till Lionel Messis försvar. Kommer Messi ta Argentina förbi Polen för att säkra knockoutplatsen?

RELATED ARTICLES

Mest populär